Embryolab:Η νεα Μοναδα Βοηθουμενης Αναπαραγωγης στη Θεσσαλονικη

Τα εγκαίνια του Embryolab, της νέας Μονάδας Βοηθούμενης Αναπαραγωγής, πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Στα εγκαίνια παρέστησαν ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης

κ. Τσιαρτσώνης, ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Υγείας κ. Σπηλιώπουλος, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Αντινομάρχης Υγείας και Πρόνοιας κ. Τζιόλας, ο Αντινομάρχης Εμπορίου κ. Γιώργος Τσαμασλής, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Δήμο Θεσσαλονίκης κ. Αηδηνόπουλος κ.ά.


Η διευθύντρια της μονάδας κ. Αλεξία Χατζηπαρασίδου, μίλησε για τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα της βόρειας Ελλάδας, τις εμβρυολογικές και γυναικολογικές υπηρεσίες που προσφέρει, έκανε λόγο για τις πρώτες επιτυχίες που ήδη έχουν σημειωθεί – αν και λειτουργεί μονάχα εδώ και λίγους μήνες – χωρίς στο τέλος να παραλείψει να ξεναγήσει τους καλεσμένους της στους εντυπωσιακούς χώρους της μονάδας.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο διακριτικά στολισμένα ισόγειο χώρο του κτιρίου, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Τα νόστιμα εδέσματα του catering και η ζωντανή κλασική μουσική αναμφίβολα συγκαταλέγονται στα συν της εκδήλωσης.

Τι είναι το Embryolab;

Το Embryolab είναι μια μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2004, με βασικό σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Στο κέντρο εφαρμόζονται σύγχρονες μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα. Στη διάγνωση της υπογονιμότητας λαμβάνονται υπόψη το ιστορικό και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ζευγαριού και η προτεινόμενη αντιμετώπιση σχεδιάζεται και εφαρμόζεται ειδικά για κάθε ζευγάρι. Το εργαστήρι του Embryolab οργανώθηκε σύμφωνα με τις αυστηρότατες διεθνείς προδιαγραφές που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE) και την Αμερικάνικη Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM). Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην καλή ψυχολογία του ζευγαριού που ευνοείται από το ήρεμο και διακριτικό περιβάλλον του κέντρου.

Ποιοι στελεχώνουν τη μονάδα;

Επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας είναι η κ. Αλεξία Χατζηπαρασίδου, Κλινικός Εμβρυολόγος με πολυετή εμπειρία σε κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η κ. Χατζηπαρασίδου είναι εξειδικευμένη στην εφαρμογή ολόκληρου του φάσματος της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και εκπροσωπεί την Παγκόσμια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων στην Ελλάδα. Η επιστημονική ομάδα του Embryolab, αποτελείται από διακεκριμένους Χειρουργούς Γυναικολόγους με πολυετή εκπαίδευση και εμπειρία στην Αγγλία, Εμβρυολόγους, Ουρολόγους, Ανδρολόγους, Ψυχολόγους και Διατροφολόγους. Τα μέλη της επιστημονικής ομάδας είναι εξειδικευμένα στον τομέα της υπογονιμότητας και με διαρκή ενημέρωση στις πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Στο Embryolab παρέχεται ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών που αφορούν στη σύγχρονη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας και η ομάδα του στηρίζει τη επιθυμία για την απόκτηση ενός παιδιού με σεβασμό, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε: Embryolab, Εθνικής Αντιστάσεως 173-175, Εμπορικό Κέντρο Φοίνιξ 1, 551 34 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη. Τηλ. κέντρο: 2310 475717 www.embryolab.gr email: [email protected]

Βάγια Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.