Ελπιδες για ενα καλυτερο 2017 απο την «οικογενεια» του Συλλογου Καρδιοπαθων Ροδοπης

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος το βράδυ της Κυριακής

Μια ευχάριστη και ελπιδοφόρα βραδιά για ένα καλύτερο 2017 πέρασαν τα μέλη του Συλλόγου Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών Ν. Ροδόπης κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στο κέντρο DIAMOND.
 
Τα συγχαρητήριά του για το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο σύλλογος έδωσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ο οποίος ευλόγησε την πίτα, σημειώνοντας πως «o άνθρωπος αν δεν έχει καρδιά, και αν δεν κάνει πράγματα με την καρδιά του, τότε δεν έχει καμιά αξία», για να τονίσει πως «όπως η καρδιά αποτελεί το κέντρο της ζωής μας, πρέπει να αποτελεί και το κέντρο του κόσμου».
 

Η κοπή της βασιλόπιτας, σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μιντίδης, αποτελεί μια ευκαιρία για τα μέλη του συλλόγου να ανταλλάξουν ευχές, σκέψεις, να πουν τα προβλήματά τους και να πάρουν θάρρος ο ένας από τον άλλο, κάτι που φαίνεται και από την προθυμία τους.
 
Άλλωστε εκδηλώσεις σαν και αυτές βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των μελών του, σημείωσε, κάτι που τους απασχολεί ιδιαίτερα, μιας και πλέον δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες για αυτό.
 
«Προσπαθούμε με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, αλλά και την πολύ διάθεση και τον ενθουσιασμό μας, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» σημείωσε, θεωρώντας πως έχουν επιτύχει όλα τα μέλη τους να γίνουν, ανεξάρτητα από πού προέρχονται, μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια.
 

Το ίδιο συμβαίνει και με τις εκδρομές, που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και να περάσουν ευχάριστα, λησμονώντας τα καθημερινά προβλήματα τα οποία πολλές φορές είναι πολλά και έντονα.
 
Όσο για το 2017, έχουν σαν στόχο τους να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις που θα ανταποκρίνονται στους δύο καταστατικούς σκοπούς του Συλλόγου, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη.
 
Το ευχάριστο πάντως είναι πως οι καρδιοπάθειες, σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή δεδομένα, έχουν υποχωρήσει, κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο που δείχνει ότι με την ενημέρωση προκύπτει πάντα κάτι θετικό για όλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.