Ελπιδα Σαπων – Δοξα Σωστη 1-1

Άβολη ισοπαλία στις Σάπες

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής  πραγματοποιήθηκε στις Σάπες όπου Ελπίδα Σαπών και Δόξα Σώστη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
Ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες καθώς έμειναν αρκετά πίσω στην βαθμολογία στο κυνήγι της κορυφής.  
Παρά τον λαμπερό ήλιο  το κρύο ήταν αρκετό τσουχτερό κάτι που επηρέασε την προσέλευση του κόσμου στο δημοτικό γήπεδο Σαπών που δεν ξεπέρασε  τα 30 άτομα.
Η εικόνα του αγώνα
Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις καθώς έλειπαν οι φοιτητές που ταξίδεψαν στις πατρίδες τους για τις εορτές των Χριστουγέννων.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα των απουσιών ήταν εμφανή στην ομάδα του Σώστη καθώς έλειπαν βασικοί ποδοσφαιριστές.
Το παιχνίδι γενικά δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς ήταν άτονο και με λίγες καλές φάσεις.
Η Ελπίδα Σαπών είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού  ωστόσο δεν μπόρεσε να την μετουσιώσει σε ουσία απέναντι στους φιλοξενούμενους που έπαιζαν με αμυντικούς προσανατολισμούς.
Η Δόξα Σώστη προηγήθηκε με  γκολ του Βαγενά στο 36΄μετά από λάθος της άμυνας της Ελπίδας.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση που ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραμπάτσιου.
Η ομάδα του Σώστη για 74 λεπτά έπαιξε με 10 παίχτες καθώς στο 16΄ο διαιτητής κ. Κουμπαράκης απέβαλε τον Ευαγγέλου απευθείας με κόκκινη κάρτα διότι τον εξύβρισε.
 
Τα πλάνα των δύο προπονητών
Ο Βασίλης Χαριτόπουλος παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Αράπογλου.
Στην άμυνα αγωνίστηκαν δεξιά ο Παπαχατζής, αριστερά ο Μακίδης και στο κέντρο οι Ρούφος και Παναγιωτόπουλος. Αμυντικά χαφ ήταν οι Δημόπουλος και Καραθανάσης.  
Λίγο πιο μπροστά τους κινιόταν ο Λιάρος με τους Αραμπατζή αριστερά, Καραμπάτζιο δεξιά και μοναδικό προωθημένο τον Γρίβα.
 
Ενδεκάδα ανάγκης παρέταξε ο Ιορδάνης Καμενίδης που επέλεξε επίσης σύστημα 4-2-3-1.
Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Χατζηισαάκ. Αριστερά στην άμυνα αγωνίστηκε ο Τέφος, δεξιά ο Καρπούζης και οι δύο στόπερ ήταν οι Μπασσιάς και Βοινιάδης. Αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Βαγενάς και Γιαννόπουλος.
Στις πτέρυγες ήταν οι Τεκελης αριστερά, Σερίφης δεξιά, ανάμεσα τους και λίγο πιο μπροστά ο Ευαγγέλου με τον Μαρινέλη μοναδικό προωθημένο.

 
Το πρώτο ημίχρονο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την πρώτη φάση να ανήκει στην Ελπίδα όταν στο 4΄ο Λιάρος από πλάγια θέση και μετά από ωραία προσπάθεια έκανε το σουτ με τον Χατζηισαάκ να διώχνει με γροθιές σε κόρνερ.
Η Δόξα Σώστη θα απαντήσει στο 8΄με ένα σουτ του Σερίφη από πλάγια δεξιά το οποίο έφυγε αρκετά έξω από την εστία του Αράπογλου.
Στο 17΄ η Δόξα  θα μείνει με 10 παίχτες όταν  ο κ. Κουμπαράκης θα υποδείξει επιθετικό φάουλ του Ευαγγέλου επάνω στον Παναγιωτόπουλο με τον παίχτη του Σώστη να αντιδρά βρίζοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης και αυτός χωρίς καμία σκέψη του έδειξε απευθείας της κόκκινη κάρτα.
Στο 21΄για την Ελπίδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Αραμπατζής έπιασε το σουτ το οποίο έφυγε άουτ.
Στο 23΄και πάλι για την Ελπίδα ο Καραμπάτσιος λίγο πάνω από το κέντρο είδε τον Χατζηισάακ εκτός εστίας προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 31΄πάντα για τους γηπεδούχους Τέφος και Μπασσιάς έκαναν λάθος στην άμυνα επωφελήθηκε ο Αραμπατζής  που απέναντι στον Χατζηισαάκ έκανε το σουτ αλλά ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα ο πορτιερο του Σώστη να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 36΄και κόντρα στην ροή τους ματς οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν όταν Παναγιωτόπουλος και Ρούφος δεν θα συνεννοηθούν καλά στο γύρισμα της μπάλας θα επωφεληθεί ο Βαγενάς που θα  πλασάρει ψύχραιμα τον Αράπογλου κάνοντας  το 0-1 για την ομάδα του.

Πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ομάδας του Σώστη η Ελπίδα θα ισοφαρίσει στο 38΄.
Ο Λιάρος μέσα στην μικρή περιοχή έκανε ένα σουτ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βοινιάδη με το διαιτητή κ. Κουμπαράκη που ήταν μπροστά στην φάση να δείχνει πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε  ο Καραμπάτσιος ευστοχώντας κάνοντας το 1-1  και πανηγύρισε αυτό το γκολ κάπως ιδιαίτερα μαζί με τους συμπαίχτες του.

 
Το δεύτερο ημίχρονο
Η Ελπίδα Σαπών μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος πιέζοντας από το πρώτο λεπτό.
Ωστόσο θα έχουν την  πρώτη  τους καλή στιγμή στο 47΄ όταν από αριστερά ο Μακίδης έκανε την σέντρα ο Λιάρος έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν αδύναμη και ο Χατζηισαάκ μπλόκαρε εύκολα.
Στο 52΄και πάλι για τις Σάπες ο Αραμπατζής  έβγαλε ωραία κάθετη στον Γρίβα αλλά μόνος απέναντι στον Χατζηισαάκ δεν βρήκε στόχο.

Στο 58΄πάντα για την Ελπίδα ο Καραμπάτσιος από δεξιά έκανε την σέντρα ο Γρίβας έπιασε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο Χατζηισαάκ θα πει όχι.
Στο 78΄ο Λιάρος για την Ελπίδα θα βρεθεί τετ α τετ με τον Χατζηισαάκ αλλά το πλασέ του θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Δόξας.

Στο 88΄για τους γηπεδούχους ο Παπαχατζής μετά από ωραία προσπάθεια εντός μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ με τον Χατζηισαάκ να διώχνει σωτήρια.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Κουμπαράκη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και χαμένες σε ότι αφορά τους βαθμούς.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος) : Αράπογλου, Παπαχατζής, Μακίδης, Παναγιωτόπουλος (87’ Τσιτσεράκης), Ρούφος, Δημόπουλος, Αραμπατζής (79’ Πασσάς), Καραθανάσης Αθ., Γρίβας, Καραμπάτσιος, Λιάρος.
 
Δόξα Σώστη (Καμενίδης) : ΧατζηΙσαάκ, Μαρινέλλης, Τέφος, Μπασιάς, Βοϊνιάδης, Γιαννόπουλος, Βαγενάς, Σερίφης, Τεκελής (68’ Γκασδάρης), Ευαγγέλου, Καρπούζης.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.