Εκθεση ζωγραφικης μαθητων

Έκθεση εργασιών μαθητών των δημοτικών σχολειών και νηπιαγωγείων έλαβε χθες χώρα στο πάρκο της Κομοτηνής στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Περιβάλλοντος του Δήμου Κομοτηνής. Πανέμορφες ζωγραφιές των παιδιών μαρτυρούν την ευαισθησία τους πάνω στα περιβαλλοντικά θέματα.

Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των πολιτών στις εκδηλώσεις ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Βασίλης Κυπρινίδης τόνισε ότι κατάφεραν να περάσουν σε ένα μεγάλο βαθμό στον κόσμο τα μηνύματα που ήθελαν. «Το μήνυμα είναι ότι οι συνδημότες μας, οι συμπολίτες μας όλοι εμείς πρέπει να δώσουμε κάτι περισσότερο από τις δυνάμεις μας για να διατηρήσουμε το περιβάλλον πιο καθαρό, να το κάνουμε πιο φιλικό και πιο ανθρώπινο. Νομίζω ότι αυτή η πόλη το αξίζει και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε».

Όπως σημείωσε ο ίδιος τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. «Τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά όσον αφορά στα παιδιά. Πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε λίγο περισσότερο και τους μεγαλύτερους και αυτό κάνουμε». Τέλος ο κ. Κυπριανίδης ευχαρίστησε τους δασκάλους αλλά και τους γονείς των παιδιών «γιατί» όπως είπε «η αγωγή ξεκινάει από το ίδιο το σπίτι και διαμορφώνεται».

Σ.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.