Εκτεταμενες υλικες ζημιες και ελαφρυς τραυματισμος ενος πυροσβεστη

Από φωτιά σε φοιτητικό διαμέρισμα στην οδό Εγνατίας

Σχεδόν ολοσχερής ήταν η καταστροφή, που προκλήθηκε από φωτιά χθες το πρωί σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου επί της οδού Εγνατίας 114, λίγο πιο πάνω από τη διασταύρωση με την Μοσκώβ. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά από τις 11 το πρωί κι ενώ η νεαρή φοιτήτρια που διέμενε στο διαμέρισμα, δε βρισκόταν μέσα και έτσι δεν κινδύνεψε η σωματική της ακεραιότητα.
 
Δυστυχώς, όμως, ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής υπέστη εγκαύματα στην προσπάθειά του να περιορίσει τις ζημιές και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρότι ο τραυματισμός του άτυχου πυροσβέστη αξιολογείται ως ελαφρύς, κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει για παρακολούθηση στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.
 
Οι συνάδελφοί του, που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο διαμέρισμα, κατάφεραν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο λίγο μετά από τις 12 το μεσημέρι. Ακολούθως, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέλαβε να διενεργήσει έρευνα για τα αίτια του συμβάντος. Ακριβή εικόνα για τα αίτια και τον τρόπο με τον οποίο ξέσπασε η φωτιά αναμένεται να έχουμε σήμερα από την Πυροσβεστική. Θ.Σ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.