Εκοψε την πιτα του το Europe Direct Κομοτηνης(+Βιντεο)

Η έκπληξη των εθελοντών που συγκίνησε την επικεφαλής τους Λουίζα Σαλτσίδου

Μία βραδιά αφιερωμένη στους νέους, τους εθελοντές του, οι οποίοι ωστόσο με την σειρά τους την αφιέρωσαν στην επικεφαλής τουςκ. Λουίζα Σαλτσίδου, μέσω της έκπληξης που της επεφύλασσαν, ήταν η σημερινή για το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής.

Πριν από λίγη ώρα, παρουσία μεταξύ άλλων του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκου Τσαλικίδη, του δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη, μελών του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, του διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Γιώργου Φιλιππίδη, οι εθελοντές του Κέντρου έκοψαν την βασιλόπιτά τους, ευχόμενοι μία ακόμα δημιουργική χρονιά με καινοτόμες και πρωτότυπες δράσεις, προτάσεις και ιδέες.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, δίνοντας έπειτα το δικό του μήνυμα στα μέλη του Κέντρου και τους παρευρισκομένους, ενώ ακολούθως τον λόγο έλαβε η κ. Σαλτσίδου.

Οι εθελοντές του Κέντρου επεφύλασσαν όμως και μία έκπληξη χαρίζοντας στην κ.Σαλτσίδου μία αναμνηστική πλακέτα, εν είδει ευχαριστώ για την στήριξη και τα εφόδια που τους προσφέρει. Η ίδια ιδιαίτερα συγκινημένη δέχτηκε την πλακέτα ευχαριστώντας τους όλους και έκοψε την πίτα δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη της γιορτής που ακολούθησε.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του «ΠτΘ». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.