Εκοψε την πιτα του ο Συλλογος «ΠΕΡΠΑΤΩ»

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα μέλη και τους φίλους του

Την πίτα του έκοψε το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με μέλη αλλά και αγαπημένους φίλους, ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων «ΠΕΡΠΑΤΩ», σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που δεν έλειψε ο χορός, η μουσική και οι ωραίες στιγμές.
 
Την πίτα του Συλλόγου έκοψε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Σάκης Νταντανίδης, έχοντας στο πλευρό του τη γενική γραμματέα κ. Στέλλα Βογιατζή, οι οποίοι και καλωσόρισαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου τους παρευρισκομένους, απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συντελούν όλα αυτά τα χρόνια στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος και τον έχουν αναγάγει σε έναν εκ των πιο δραστήριων συλλόγων της περιοχής μας. 

π.Βαλάντης Δήμου «Ο ΠΕΡΠΑΤΩ παράδειγμα για όλους μας για να συνεχίσουμε τον αγώνα της ζωής μέσα από τους κόπους και τις αγωνίες μας»

Την πίτα εκ μέρους της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής ευλόγησε ο πατήρ Βαλάντης Δήμου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους προσωπική και οικογενειακή υγεία. Κατά τον χαιρετισμό του υπογράμμισε πως «θα πρέπει να μετονομάσετε τον σύλλογο σε «ΔυνΑμεα» διότι όλοι μας παίρνουμε από αυτόν τον Σύλλογο και τα μέλη του, δύναμη για τη ζωή, τους κόπους και τους αγώνες που χρειάζεται, όχι μόνο για να την ζεις αλλά και για να την απολαμβάνεις». «Πολλές φορές ξεχνάμε να την απολαύσουμε, πολλές φορές από άλλα προβλήματα, όπως οικονομικά, η κρίση κ.α., ωστόσο η δική σας δύναμη» πρόσθεσε απευθυνόμενος προς τα μέλη του Συλλόγου «αποτελεί για όλους μας παράδειγμα για να συνεχίσουμε τον αγώνα της ζωής μέσα από τους κόπους και τις αγωνίες μας, κάνοντας τη ζωή μας τέτοια ώστε να μην ξεχνάμε την ανθρωπιά, την ιστορία, τον πολιτισμό μας αλλά και τη σχέση μας με τον άνθρωπο και τον Θεό».
 
Χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου Κομοτηνής απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία δήμου και «ΠΕΡΠΑΤΩ» δηλώνοντας ευτυχής που η Κομοτηνή όπως τόνισε «είναι από τις λίγες πόλης της Ελλάδας που είναι προσβάσιμη και φιλική σε όλους». «Πρωτίστως ως γιατρός και έπειτα ως αντιδήμαρχος πιστεύω πως θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε προς την κατεύθυνση της κατοχύρωσης της ισότητας, της προσβασιμότητας και της ποιότητας ζωής ως νόμου στην καθημερινότητα της πόλης μας» τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
 
Μεταξύ άλλων το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο πρόεδρος της «Γευσιγνωσία Α.Ε.» κ. Θέμης Τζενετίδης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗ –τική Ανατροπή» κ. Ελένη Λαφτσή, ο κ. Δημήτρης Χαρίτου, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο επιχειρηματίας κ. Σταμάτης Κουρούδης και ο ιερέας της αρμενικής εκκλησίας Μπογός Μπαλταγιάν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.