Εκλεψε την παρασταση το beach tennis στο Φαναρι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Beach Tennis με αθλητές από Ελλάδα και Βουλγαρία

Εντυπωσιακές φάσεις και αγώνες που κόβουν την ανάσα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην παραλία του Φαναρίου και συγκεκριμένα στο VIA MARE BEACH BAR για να παρακολουθήσουν το 1ο Διεθνές Τουρνουά Beach Tennis που οργάνωσαν ο Δήμος Κομοτηνής δια μέσω της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις (ITF).
 
Οι αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν ομάδες από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, ήταν 3 μονοήμερα τουρνουά Διπλού Ανδρών και Διπλού Γυναικών με την βαθμολογία του κάθε πρωταθλήματος να προσμετρά στην Παγκόσμια Βαθμολογία των αθλητών.
 
Με την ολοκλήρωσή τους το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των μεταλλίων και των βραβείων στους νικητές, όπου το παρών έδωσε και η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλητές εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους αλλά και με τη σειρά τους εντυπωσιάστηκαν από την τοπική φιλοξενία, δίνοντας ραντεβού ξανά του χρόνου σε ένα τουρνουά το οποίο ελπίζουν ότι θα γίνει μεγαλύτερο και καλύτερο, δημιουργώντας ένα θεσμό στην περιοχή μας και ένα προορισμό για το beach tennis.K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.