Εκλεισε Καναδο πασαδορο η ΑΕ Κομοτηνης

Ο 24χρονος Νικόλα Ντιμιτρίγιεβιτς έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη

Η ΑΕ Κομοτηνής κατάφερε και κινούμενη με απόλυτη μυστικότητα απέκτησε τον Καναδό πασαδόρο με σέρβικες ρίζες Νικολά Ντιμιτρίγιεβιτς, ο οποίος έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης.

Ο Ηλίας Κρεούζης αρχικά είχε επιλέξει τον Χιλιανό Διεθνή πασαδόρο Ματίας Μπάντα, ωστόσο οι περιορισμοί στις αφίξεις στην χώρα μας λόγω κορωνοϊού κατέστησαν την άφιξη του αθλητή απαγορευτική. Έτσι ο νεαρός τεχνικός της ΑΕ Κομοτηνής αφού «σάρωσε» όλη την αγορά, εντόπισε και εντυπωσιάστηκε από τις περγαμηνές του Καναδού πασαδόρου, ο οποίος θα αποτελέσει τον «μαέστρο» της ΑΕ Κομοτηνής της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ντιμιτρίγιεβιτς γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1996, έχει ύψος 1.93 και αγωνιζόταν στην πανεπιστημιακή ομάδα του Waterloo Warriors. Είναι η πρώτη του φορά που βρίσκεται εκτός Αυστραλίας και είναι μία σημαντική πρόκληση, τόσο για τον ίδιο, που θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις περγαμηνές του στην Ευρώπη όσο και για τον Ηλία Κρεούζη, που θα προσπαθήσει να τον διαμορφώσει παιχτικά.

Πρώτο φιλικό τεστ για την ΑΕ Κομοτηνής στην Αλεξανδρούπολη

Το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα της Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει τον νέο Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης, στο πρώτο φιλικό τεστ της σεζόν. Ο Ηλίας Κρεούζης γνωρίζει καλά πως με δεδομένο ότι οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν χωρίς τον βασικό πασαδόρο, δεν μπορεί να περιμένει να δει στο παρκέ μία τρομερή εικόνα ωστόσο για τον ίδιο σημασία έχει να αφομοιώσουν οι νέοι αθλητές την φιλοσοφία τους.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.