Εκκληση συμπαραστασης απο το Γηροκομειο Κομοτηνης

Διακυβεύεται ξανά η λειτουργία του Ιδρύματος

Πρόβλημα στη συνέχιση της λειτουργίας του αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα στο έτος το Γηροκομείου Κομοτηνής, γι’ αυτό και απευθύνει έκκληση βοήθειας προς όσους δύνανται και θέλουν να συνδράμουν με τις προσφορές τους ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο.

Η σχετική ανακοίνωση του Γηροκομείου είναι η εξής:

«Τον περασμένο Απρίλιο εξαιτίας του οικονομικού αδιεξόδου που αντιμετώπιζε το Ίδρυμά μας απευθύναμε εναγώνια επείγουσα έκκληση με την οποία ζητήσαμε οικονομική ενίσχυση για την επίλυση του πιεστικού προβλήματος. Η ανταπόκριση της κοινωνίας υπήρξε ικανοποιητική και συνέβαλε στην αποτροπή της διακοπής λειτουργίας του Γηροκομείου. Γι’ αυτό τον λόγο εκφράζουμε και πάλι τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας σε όλους όσοι έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Κατά το εξάμηνο που πέρασε δυστυχώς η οικονομική κατάσταση του Ιδρύματος δεν βελτιώθηκε ουσιαστικά και ήδη μετά τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας επιδεινώθηκε και πάλι. Σήμερα ένα μήνα περίπου πριν από τα Χριστούγεννα τα οποία συνεπάγονται αυξημένα έξοδα, επιτακτική είναι η ανάγκη εξασφαλίσεως έκτακτων πόρων για τη συνέχιση της λειτουργίας της Μονάδας.

Γι’ αυτό τον λόγο εκ μέρους της διοικήσεως του προσωπικού και των τροφίμων του Ιδρύματος απευθύνουμε θερμή έκκληση συμπαραστάσεως προς τις αρχές του φορείς τις οργανώσεις τις βιομηχανίες τις επιχειρήσεις τους εύπορους και όλους τους συμπολίτες να προσφέρουν ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Γηροκομείου. Όλες οι προσφορές ακόμη και οι πολύ μικρές θα γίνουν δεκτές με ευγνωμοσύνη.

Για την διευκόλυνση των ευγενικών χορηγών παραθέτουμε τους λογαριασμούς του Ιδρύματος που είναι:

α)GR7601723530005353004516344 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και β)GR1401103780000037829622762 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέτουν οποιοδήποτε ποσό καταχωρώντας τα στοιχεία τους ώστε να είναι δυνατή η έκδοση και αποστολή του σχετικού γραμματίου εισπράξεως. Για την προσφορά διαφόρων ειδών οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν προηγουμένως με τη διαχειρίστρια κ. Άννα Σαράφη στο τηλ. 2531022011.

Θερμά ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους όσοι θα συνδράμουν στην αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων του Γηροκομείου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.