Εκκληση στους πολιτες της Κομοτηνης απο τον Γιαννη Μουρτιδη

Κάδοι και κλαδιά δέντρων καθιστούν ένα επικίνδυνο σκηνικό

Έκκληση προς τους κατοίκους της Κομοτηνής απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Μουρτίδης, προκειμένου να μην αφήνονται σε κάδους σακούλες με σκουπίδια, στρώματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πλήττουν την περιοχή το τελευταίο 24ωρο καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνη την κατάσταση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μουρτίδης «ο πολύ δυνατός αέρας ξερίζωσε και έσπασε κάποια υγιή  δένδρα, ενώ μεταφέρει τους κάδους, γεμάτους ή άδειους. Για τον λόγο αυτό σας παρακαλούμε μην βγάζετε τα σκουπίδια, στρώματα και διάφορα άλλα αντικείμενα για την ασφάλεια σας». Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ενημερώνει πως η Πολιτική Προστασία του Δήμου, το Τμήμα πρασίνου, η ΔΕΗ και η Πυροσβεστική καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Από το πρωί του Σαββάτου, κλαδιά δέντρων και κάδοι παρασύρονται από τους ισχυρούς ανέμους και προκαλούν πολλά προβλήματα, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των πολιτών της Κομοτηνής.

Χαρακτηριστική είναι και η εικόνα από το άλσος της Αγίας Παρασκευής, όπου τα κλαδιά των δέντρων έχουν ξεριζωθεί και βρίσκονται στο έδαφος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.