Εκκληση για καθε ειδους βοηθεια απο τη Φιλοζωικη Κομοτηνης

Στο «έλεος» της κακοκαιρίας τα φιλοξενούμενα ζώα, μετά και τις τεράστιες καταστροφές στα στέγαστρα και τις περιφράξεις του καταφυγίου της

Έκκληση για κάθε είδους βοήθεια, απευθύνει η Φιλοζωική Κομοτηνής, μετά και τη σχεδόν ολοσχερή καταστροφή του καταφυγίου της, από τους θυελλώδεις ανέμους και την κακοκαιρία.
 
Η πίσω πλευρά του καταφυγίου, που βρίσκεται στα πέριξ της πόλης, στο ύψος  της ιρλανδικής διάβασης του Βοσβόζη, έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς, καθώς οι άνεμοι «ξήλωσαν» σχεδόν όλα τα στέγαστρα και προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές και στις περιφράξεις με αποτέλεσμα τα φιλοξενούμενα σκυλιά να βρίσκονται στο έλεος της κακοκαιρίας.

 
Η ζημιά εκτιμάται σύμφωνα με τον πρόεδρο της Φιλοζωικής κ. Παναγιώτη Γκουδουσίδη σε περισσότερα από 20.000 ευρώ, ωστόσο όπως υπογραμμίζει ο ίδιος, το σημαντικό είναι η άμεση προστασία των τετράποδων φίλων μας.

 

Ήδη σε σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Φιλοζωικής στο Facebook απευθύνει έκκληση προς όλους να σπεύσουν στο καταφύγιο για να βοηθήσουν όπως μπορούν, ενώ απευθύνει έκκληση και προς τις  επιχειρήσεις της περιοχής, τους  επαγγελματίες και τους ιδιώτες να προσφέρουν οικοδομικά υλικά,  καθώς και προς εθελοντές  ούτως ώστε να το καταφύγιο να χτιστεί εκ νέου το συντομότερο δυνατόν.

Ιnfo:

Τηλέφωνο Επικοινωνίας με την Φιλοζωική Κομοτηνής: 6939225687

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.