Εκει ειναι η μαγευτικη παραλια που πρωταγωνιστει στην νεα καμπανια για τον τουρισμο

Ο λόγος για την παραλία της Μεγάλης Άμμου, όχι μακριά από την Αττική

Με μότο της το «ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο θάλασσα», παρουσιάστηκε η νέα καμπάνια για την διαφήμιση της Ελλάδας ως του νούμερο ένα προορισμού γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Η εντυπωσιακή παραλία όπου γυρίστηκε το σποτ, έτσι όπως φαίνεται από ψηλά με την χρυσαφένια αμμουδιά να αγκαλιάζεται από τη γαλήνια θάλασσα σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, μπορεί να παρομοιαστεί με άκρως εξωτικό προορισμό.
Ωστόσο, βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από την Αττική, και τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο το κοινό που εκτιμά την ομορφιά της ανέγγιχτης από τον μαζικό τουρισμό φύσης.

Ο λόγος για την παραλία της Μεγάλης Άμμου, νοτιοδυτικά του Μαρμάρι, στη Νότια Εύβοια, ακριβώς απέναντι από το νησάκι του Μικρού Πεταλιού. Μία εκπληκτική ακρογιαλιά που κάθε χρόνο αλλάζει μορφολογία λόγω της ιδιαιτερότητάς της. Μία μεγάλη λωρίδα άμμου εισέρχεται στη θάλασσα δημιουργώντας εικόνες εξωτικού κάλλους.

Τυχεροί όσοι επισκεφτούν την περιοχή και θαυμάσουν από κοντά τα κύματα της θάλασσας που δημιουργούν στο εσωτερικό της παραλίας δύο μικρές λιμνούλες. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, ο σχηματισμός της μοιάζει περισσότερο με πέταλο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.