Εκδηλωση του Φροντιστηριου Ξενων Γλωσσων Ελευθεριαδης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά για τους μουσουλμάνους μαθητές αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών Ελευθεριάδης σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας το απόγευμα της Παρασκευής. Κατά την εκδήλωση οι μαθητές παρουσίασαν σκετς στα Αγγλικά, τραγούδησαν, απήγγειλαν ποιήματα και διάλογους, χόρεψαν δείχνοντας στους γονείς τους τι κατάφεραν και έμαθαν σε αυτή τη χρονιά που πέρασε.

«Είναι πολύ σημαντικό για μας παιδάκια οκτώ χρονών, εννιά χρονών ακόμα και δέκα ετών έχοντας την διπλή ιδιότητα της μητρικής αλλά και της ελληνικής γλώσσας στο σχολείο ή στο σπίτι να μαθαίνουν και την Τρίτη, την αγγλική γλώσσα, η οποία θα τους φανεί πολύ χρήσιμη, πολύ αργότερα στην αγορά εργασίας. Γιατί πλέον ο υποψήφιος υπάλληλος ακόμα και στον ευρύτερο ιδιωτικό τομέα, όχι μόνο στο δημόσιο, υποχρεωτικά πρέπει να έχει δυο εφόδια, μια ή και δυο ξένες γλώσσες πιστοποιημένες και γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στο φροντιστήριό μας τους παρέχεται αυτή η δυνατότητα» δήλωσε ο κ. Χρήστος Ελευθεριάδης, ο οποίος ασχολείται με την ξενόγλωσση εκπαίδευση εδώ και 24 χρόνια, στα 15 χρόνια είναι ιδιοκτήτης ξενόγλωσσων γλωσσών και τα τελευταία 10 χρόνια λειτουργεί παράρτημα αποκλειστικά για τους μουσουλμάνους μαθητές.

Είχε πολλά ενδιαφέροντα σύμφωνα με τον κ. Ελευθεριάδη η χρονιά που μας πέρασε. «Φέτος έσπασε το μονοπώλιο των ξένων πανεπιστήμιων, ήρθαν οι κρατικές εξετάσεις αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πιστοποιήθηκαν οι εξετάσεις της ομοσπονδίας μας, δηλαδή PALSO. Όπου δείτε το σήμα PALSO να έχετε εμπιστοσύνη ότι εκεί γίνεται σοβαρή δουλειά που φέρνει καλά αποτελέσματα».

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Ελευθεριάδης» έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη της μειονότητας αλλά όπως δηλώνει ο κ. Ελευθεριάδης καμιά επιτυχία δεν έρχεται στην τύχη. «Εάν δεν γίνει σκληρή, συστηματική, μεθοδική δουλειά δεν αποκτάται εμπιστοσύνη. Εξάλλου οι συνεργάτες μας έχουν αποφοιτήσει από μεγάλα πανεπιστήμια, συμμετέχουν σε σεμινάρια και εκτός Ελλάδας, και αυτό σημαίνει διαρκώς επιμόρφωση. Εμείς έχουμε αποκτήσει αυτή την εμπιστοσύνη από την μειονότητα και μας έχει δώσει το κουράγιο να συνεχίσουμε».Τέλος ο κ. Ελευθεριάδης χωρίς να τα αποκαλύψει έκανε λόγο για μελλοντικά σχέδια τα οποία «θα ταράξουν τα νερά».

Σιμπέλ Χατζή Αλή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.