Εκδηλωση κοπης πιτας στο γηροκομειο Κομοτηνης

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είχαν την τιμητική τους την Κυριακή κατά τη διάρκεια κοπής βασιλόπιτας στο γηροκομείο Κομοτηνής. Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Δαμασκηνός και ευχήθηκε τόσο στους υπευθύνους του γηροκομείου όσο και στους τροφίμους.

Ο πατέρας Δημήτρης Βασιλειάδης στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων, την προσπάθεια και την προσφορά των εργαζομένων στην όσο το δυνατόν αρτιότερη διαβίωση των τροφίμων. Οι οίκοι ευγηρίας, όπως άλλωστε και κάθε κοινωνική συνεισφορά, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ευλάβεια, αγάπη, σεβασμό, ευγενική συμπεριφορά και προσφορά από τους ανθρώπους.

Ο πατέρας Δημήτριος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της πολιτείας που παίρνει σάρκα και οστά στο πρόσωπο του Δήμου Κομοτηνής και επισφράγισε την ομιλία του δίνοντας την ευχή η προσφορά αυτή να συνεχιστεί.

Στην κοπή παρευρέθηκε και ο νέος δήμαρχος της πόλης Δημήτριος Κοτσάκης, ο οποίος συνεχάρη τους υπαλλήλους του γηροκομείου για την προσπάθεια και το έργο τους, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πλάι στη διοίκηση του γηροκομείου και τους τροφίμους, παρέχοντας στήριξη και βοήθεια σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Φυσικά στην διάρκεια της εκδήλωσης δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ευχαριστήρια μηνύματα προς τους Κομοτηναίους συνανθρώπους μας που προσφέρουν τον οβολό τους στο ίδρυμα τονίζοντας έτσι την ανάγκη των προσφορών σε χρήματα που έχει το γηροκομείο αλλά και το αίσθημα την ανθρώπινης αλληλεγγύης και προσφοράς χωρίς ανταπόδοση.

Ονόματα ευκατάστατα που προσφέρουν χρήματα στο γηροκομείο αναφέρθηκαν στην εκδήλωση αλλά και ονόματα ανθρώπων που θέλησαν να μην ακουστεί το όνομά τους χειροκροτήθηκαν από τους τροφίμους για την βοήθεια που προσφέρουν.

Στην εκδήλωση προσέφεραν κονιάκ μαζί με το κομμάτι της πίτας και ευχήθηκαν όλοι μαζί τα καλύτερα για το 2007.

Ν.Α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.