Εκδηλωση αφιερωμενη στο περιβαλλον

Με εκδήλωση αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος έκλεισε η χρονιά για το κέντρο Ξένων Γλωσσών της Κούλας Μολλά στην Αίγειρο. Οι μαθητές του Κέντρου το Σάββατο το απόγευμα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγείρου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος για άλλη μια φορά.

Όπως είναι γνωστό, στα δύο χρόνια λειτουργίας του η υπεύθυνη του Κέντρου Κούλα Μολλά έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών της σε θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος διοργανώνοντας εκδηλώσεις, αλλά και συμμετέχοντας σε άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνουν διάφοροι φορείς. Έτσι, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγείρου συμμετείχε στη δενδροφύτευση που πραγματοποίησε ο σύλλογος με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, ενώ λίγο πριν το Πάσχα μαθητές και καθηγητές του Κέντρου ομόρφυναν το χώρο μπροστά από το κτίριο του Κέντρου φυτεύοντας λουλούδια.

Η εκδήλωση του Σαββάτου έγινε σε συνεργασία με το Δήμο Αιγείρου. Σε αυτήν γονείς και μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μιούζικαλ από τους μικρούς μαθητές, θεατρική παράσταση αφιερωμένη στις φωτιές, αλλά και τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον με θέμα και πάλι το περιβάλλον. Όπως τονίζει η Κούλα Μολλά «τα παιδιά ανταποκρίνονται με ευχαρίστηση σε ό,τι τους προτείνουμε για το θέμα του περιβάλλοντος γεγονός που αποδεικνύει ότι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε περνά σε αυτά».

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.