Εκατονταδες παιχνιδια συγκεντρωσε η ΔΚΕΠΠΑΚ

Για δεύτερη χρονιά μέσα από τις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις - Γέμισαν δύο φορτηγάκια του Δήμου Κομοτηνής τα αποτελέσματα της προσφοράς των μικρών παιδιών

Εκατοντάδες παιχνίδια συγκέντρωσε η ΔΚΕΠΠΑΚ, μέσα από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, τα οποία προσέφερε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής για να προσφέρουν το χαμόγελο σε παιδιά, οι οικογένειες των οποίων δυσκολεύονται αυτές τις εορταστικές μέρες να τους προσφέρουν κάτι. 

Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, η ΔΚΕΠΠΑΚ είχε ζητήσει από τα παιδιά που συμμετείχαν από παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία τη πόλης να φέρουν παλιά τους παιχνίδια, και αυτά ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πάρα πολλά, τόσο παλιά όσο και καινούρια, παιχνίδια. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιχνίδια ήταν τόσα πολλά, που απαιτήθηκαν δύο οχήματα του Δήμου για να τα μεταφέρουν από τον τόπο συγκέντρωσής τους, τα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ, στην Κοινωνική υπηρεσία. 

Συγκινητικό το αποτέλεσμα 

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η ΔΚΕΠΠΑΚ συγκεντρώνει παιχνίδια για τα παιδιά που δεν έχουν, και το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό, σημείωσε ο Πρόεδρος της κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ευχαριστώντας τους γονείς, τους δασκάλους αλλά και τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα.
 
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους από την καρδιά μου, να ευχηθώ να έχουμε καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και να μην λείψει ποτέ από όλους μας αυτό το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά της κοινωνικής υπηρεσίας τα παιχνίδια παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, που ευχαρίστησε την κ. Λιβεριάδου και τη ΔΚΕΠΠΑΚ που όχι μόνο στολίζουν την πόλη και πραγματοποιούν εκδηλώσεις για τα παιδιά, αλλά και μέσα από αυτές προσπαθούν να εφαρμόσουν την αλληλεγγύη, κάνοντάς θεσμό την προσφορά παλιών παιχνιδιών, που θα πάνε σε παιδιά, τα οποία διαφορετικά δεν θα επισκεπτόταν ο Αη Βασίλης. 

«Να έρθει και σε αυτά τα παιδιά ο Αη Βασίλης. Τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης, ανθρωπιάς, μας φέρνουν κοντά στους άλλους και αισθανόμαστε τις ανάγκες τους»  σημείωσε ο κ. Σωτηρακόπουλος, τονίζοντας πως η υπηρεσία γνωρίζει πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη για παιχνίδια και θα φροντίσουν να τους δώσουν όλα τα παιχνίδια. Για αυτό και ευχαρίστησε όλους όσους εμπλέκονται, σημειώνοντας πως ο καλός συντονισμός και η συνεργασία θα φέρει χαρά και γέλιο σε όλα τα παιδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.