Εκανε το «Μπαμ» με ουκρανικο «πολυβολο» η Α.Ε. Κομοτηνης

Οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση της ομάδας για να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ

Ο Ουκρανός Διαγώνιος Ρουσλάν Σέφτσοφ είναι ο διάδοχος του Νέλσον Μουράγκουα και έρχεται στην Κομοτηνή, προκειμένου να προσφέρει στην ομάδα της πόλης μας το εύκολο σκοράρισμα, που έλειπε τις τελευταίες αγωνιστικές.

Την τελευταία εβδομάδα, ο Ηλίας Κρεούζης επιδόθηκε στην αναζήτηση ενός ικανού αθλητή, που θα μπορεί να «τελειώνει» τις επιθέσεις, είτε μετά από υποδοχή είτε από άμυνα. και η ομάδα να αποκτήσει τον εύκολο πόντο.

Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας, ήθελε διακαώς τον Ρουσλάν Σέφτσοφ, καθώς συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούσε και ύστερα από αστραπιαίους χειρισμούς της διοίκησης, ο Ουκρανός  διαγώνιος αποδέχθηκε την πρόσκληση και καλείται να βρει «χημεία» με την νέα του ομάδα, έτσι ώστε να αποκτήσει γρήγορο ρόλο και να συμβάλει στην αγωνιστική αναμόρφωση της.
Τελευταίος του σταθμός πριν την Κομοτηνή ήταν η Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Το προφίλ του νέου Διαγώνιου της Α.Ε. Κομοτηνής:
Ονοματεπώνυμο: Ruslan Shevtsov
Εθνικότητα: Ουκρανία
Ημ. Γέννησης: 18/05/1986
Ύψος: 2,01 m
Βάρος: 86 kg

To Βιογραφικό του Αθλητή:
2017/18 – 2017/18 : Al-Rayyan, Qatar Jakarta BNI46, Ινδονησία
2016/17 – 2016/17 : Al-Ahly Sc , Αίγυπτος
2015/16 – 2015/16 : Al-Shamal, Κατάρ
2014/15 – 2014/15 : Almaty, Καζακστάν
2013/14 :  Kondensat-Zhaikmunay Uralsk, Καζακστάν
2012/13 : MGTU Moscow, Ρωσία
2008- 2012 : Crimsoda Krasnoperekopsk, Ουκρανία
2004 – 2008: Dnipro-Dinamo Dnipropetrovsk, Ουκρανία

Όταν ο Νέλσον Μουράγκουα ήταν στην ίδια ομάδα με τον Ρουσλάν Σέφτσοφ

Ως  παιχνίδι της μοίρας μπορεί να θεωρηθεί πως ο Ρουσλάν Σέφτσοφ είχε περάσει από τα Try-out της Κορέας την ίδια χρονική στιγμή με τον Νέλσον Μουράγκουα, σε μία φωτογραφία που ανακάλυψε ο «Παρατηρητής της Θράκης». Ανάμεσα τους ήταν και ο πρώην αθλητής του Ολυμπιακού και διεθνής ακραίος Ανδρέας Φράγκος! Ευελπιστούμε πως ο Ουκρανός θα φέρει το κύμα αλλαγής που χρειάζεται η ομάδα της Κομοτηνής για να παραμείνει στην κατηγορία.

Για τους ανθρώπους που δεν είναι του χώρου, τα try out είναι προπονήσεις και αγώνες επίδειξης στην Κορέα, όπου όλοι οι αθλητές δοκιμάζονται σε όλες τις θέσεις και εν συνεχεία δίνεται η δυνατότητα στις ομάδες να τους επιλέξουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.