Εκ νεου υποψηφιος ο δημαρχος Αρριανων Ριτβαν Αμετ

Η ανακοίνωση της συμμετοχής του συνδυασμού του «Δημοκρατική Δύναμη» στις εκλογές του Μαΐου

Την εκ νέου υποψηφιότητά του στην επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αρριανών και επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Δύναμη» κ. Ριτβάν Αμέτ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ο κ. Ριτβάν Αμέτ θα διεκδικήσει εκ νέου την διοίκηση του Δήμου Αρριανών, για την συνέχεια της προσπάθειας που έχουν καταβάλλει από το 2014, όταν και αναδείχθηκε δήμαρχος Αρριανών, με όρους δικαιοσύνης και αλήθειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έχει ως εξής:

Αξιότιμοι συμπολίτες του Δήμου Αρριανών,  σας  χαιρετώ όλους σας έχοντας τα καλύτερα  συναισθήματα.

Πριν από πέντε χρόνια, αγκαλιάσαμε κάθε τομέα της κοινωνίας με τις αρχές της ισότητας, δικαιοσύνης και σεβαστήκαμε σε αυτόν τον τόπο κάθε διαφορετικότητα έκφρασης,  σκέψης και άποψης όλων των συμπολιτών μας.

Τόσο η χώρα μας, όσο και οι κάτοικοι  του δήμου μας ζουν  σε μια  εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο οικονομικής αβεβαιότητας και πλέον με περιορισμένες δυνατότητες, όπου δεν μπορεί να προβλέψει κανείς το  τι μέλλει γενέσθαι. 

Αυτή τη δύσκολη περίοδο, τη διαχειριστήκαμε με κατανόηση και αδιαμαρτύρητα, δίχως να προκαλούμε προβλήματα, αλλά αντιθέτως να παράγουμε λύσεις και να αποκαθιστούμε τα άλυτα προβλήματά των δημοτών. Γνώμονας μας ήταν πάντα το δίκαιο, η δικαιοσύνη και η αλήθεια. 

Δεν προβήκαμε ποτέ σε καμία διάκριση μεταξύ των οικισμών και δημοτικών ενοτήτων, εργαστήκαμε σκληρά νυχθημερόν, προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στους δημότες μας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση. Παρείχαμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες και προσπαθήσαμε να είμαστε συνεπείς και να πετύχουμε ότι δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι σήμερα.
Αξιότιμοι κάτοικοι του Δήμου Αρριανών,

Όπως πράξαμε έως σήμερα και δίχως να παρεκκλίνουμε  από την κατευθυντήρια γραμμή και τις αρχές που έχουμε με τα μέλη της δημοτικής παράταξης μας, θα εργαστούμε με ηθική,  αξιοπρέπεια σοβαρότητα, επιμονή και υπομονή, χωρίς ποτέ να λυγίσουμε και να κουραστούμε για τον τόπο μας αλλά θα προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα για ένα λαμπρό μέλλον.

Ανακοινώνουμε σήμερα την συμμετοχή του συνδυασμού «Δημοκρατική Δύναμη» στην εκλογή για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.