Εκ νεου περιφερειακος συμβουλος Θρακης στην ΣΤ ΚΟΜΑΘ ο Παναγιωτης Καραφυλλης

Εξελέγη κατά την περιφερειακή συνάντηση των Συλλόγων Θράκης στην Αλεξανδρούπολη

Εκ νέου στο αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου Θράκης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης (ΣΤ ΚΟΜΑΘ) εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Παναγιώτης Καραφύλλης, κατά την περιφερειακή συνάντηση των Συλλόγων Θράκης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Αστέρας στην Αλεξανδρούπολη.
 
Στην συνέλευση αυτή παραβρέθηκαν Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων της Θράκης καθώς επίσης και όλα τα μέλη της ΣΤ ΚΟΜΑΘ.
Όπως σημείωσε ο κ. Καραφύλλης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους Συλλόγους, ενόψει και της νέας κυνηγετικής περιόδου, η καλύτερη οργάνωση των τοπικών συλλόγων και άλλα.
 

Με την εκ νέου εκλογή του στη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου, σημαίνει πως ο κ. Καραφύλλης μία φορά το μήνα θα βρίσκεται στην έδρα της ΣΤ ΚΟΜΑΘ στην Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας προβλήματα απορίες και προτάσεις από τους 11 συλλόγους της Θράκης.
 
Αυτό θεωρεί πως είναι σημαντικό, γιατί έτσι η περιοχή μας έχει μια φωνή στο κέντρο των αποφάσεων, και είναι ευκολότερο να γνωρίζουν τα ζητήματα που συζητούνται, και να είναι πιο καλά ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.