Εκ νεου αποζημιωση για την εσοδεια 2018 ζητουν οι καπνοπαραγωγοι της Θρακης

Συναντήθηκαν στην Αθήνα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Η αντιπροσωπεία των καπνοπαραγωγών η οποία συνοδευόταν επίσης από τον Πρόεδρο της «Καπνικής» κ. Θεόδωρο Ιορδανίδη, συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου κ. Θεοδόση Αθανασά.

Στη συνάντηση οι καπνοπαραγωγοί τόνισαν εκ νέου ότι όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται  τα προβλήματα των καπνοπαραγωγών και ζήτησαν από τον Υπουργό την άμεση στήριξη των καπνοπαραγωγών. «Ειδικά μέσα στο 2018 οι καπνοπαραγωγοί έπαθαν μεγάλη ζημιά» τόνισε χαρακτηριστικά προς τον υπουργό ο Πρόεδρος κ. Εσάτ Χουσεΐν, εξ ου και ζήτησαν εκ νέου αποζημίωση για την εσοδεία 2018 με τον Υπουργό να υπόσχεται ότι θα δουλέψουν πολύ σκληρά έτσι ώστε τα προβλήματα των καπνοπαραγωγών να ξεπεραστούν.

Επίσης οι εκπρόσωποι των καπνοπαραγωγών της περιοχής έθεσαν στον υπουργό το θέμα των 55 παραγωγών του Μέτρου 6,3, που κόπηκαν για διάφορος λόγους, ζητώντας από τον υπουργό να βρεθεί μία λύση και για αυτό το θέμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.