Ειναι κατι παραπανω απο ομαδα… ειναι οικογενεια!

Έκοψε την βασιλόπιτά του το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής
Την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο από τις ανειλημμένες υποχρεώσεις εντός και εκτός παρκέ είχαν οι άνθρωποι της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου στην Λέσχη Κομοτηναίων.
 
Έτσι λοιπόν, παρουσία αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου, φίλων, υποστηρικτών αλλά και χορηγών της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει  η ομάδα της πόλης μας για να καταφέρει να διατηρηθεί στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ, τηρήθηκε η παράδοση που έχει δημιουργήσει ο αθλητικός σύλλογος της πόλης μας εδώ και χρόνια με την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας.
 
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, καθώς στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν οι γονείς των ακαδημιών και δημιούργησαν μία ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, την οποία απόλαυσαν όλοι μαζί!

 
Την βασιλόπιτα ευλόγησε εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής ο πατήρ Βαλάντης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη για μία επιτυχημένη χρονιά με υγεία και νίκες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «όπως η εκκλησία είναι ένα γήπεδο, προκειμένου να σώσουμε την ψυχή μας, έτσι και ο αθλητισμός είναι η καλύτερη διέξοδος προκειμένου να αποφύγουμε άλλες κακές ενασχολήσεις. Ευχόμαστε η ομάδα να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, όχι μόνο για το καλό της πόλης μας αλλά κυρίως για το καλό των νέων παιδιών που βρίσκουν διέξοδο στον αθλητισμό».
 
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στους παρευρισκομένους τόνισε τη δυσκολία του φετινού εγχειρήματος και κάλεσε στο βήμα αρχικά την πολιτευτή και χρόνια φίλη του Συλλόγου κ. Βούλα Ελευθεριάδου, την οποία και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ευχαρίστησε για την βοήθεια που προσφέρει τόσα χρόνια. Η κ. Ελευθεριάδου, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για τα εγκωμιαστικά σχόλια τόνισε πως αγαπάει την ομάδα και πως είναι στο πλευρό εδώ και χρόνια, ευχόμενη να πετύχει και φέτος τους στόχους της.


 
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο  τέως Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Στυλιανίδης, ο οποίος κάνοντας μία σύντομη αναδρομή, θυμήθηκε όπως τόνισε χαρακτηριστικά την κριτική που δέχθηκε από τα ΜΜΕ των Αθηνών για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου και την ηθική ικανοποίηση που νιώθει βλέποντας πλέον την ΑΕ Κομοτηνής να αγωνίζεται εκεί, καθώς το κλειστό καλύπτει τις προδιαγραφές της Volley league και επιτρέπει τη διεξαγωγή μεγάλων αναμετρήσεων.


 
Τελευταίος μίλησε ο πρόεδρος  του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Γραβάνης, ο οποίος στάθηκε στην σημασία που έχει η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής για την πόλη και τον αθλητισμός της και επισήμανε παράλληλα πως το Επιμελητήριο θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας όπως και οι επιχειρήσεις της πόλης.
 
Παρόντες ήταν επίσης  ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Σεβδυνίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πολιτσάκης, το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ κ. Χαρίτος και η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής κ. Πάσσου.
 
Παρών ήταν ακόμα ο κ. Θεοδωρίδης, ένας  εκ των ιδιοκτητών της Εταιρίας KOSMOPLUS, που αποτελεί χορηγό του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής, όπως και ο πρόεδρος του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε.  κ. Λυκούδης, μαζί με τον προπονητή του Ηρόδικου και αθλητή του ΓΑΣ «Κομοτηνή»  κ. Λεχούδη.
 
Το φλουρί των αθλητών κέρδισε η Ιωάννα Δημοπούλου, η οποία το γιόρτασε μαζί με τις συναθλήτριες της, δείχνοντας πως οι αθλήτριες του συλλόγου είναι μία μεγάλη οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου!
 
Οι αθλητές του ανδρικού τμήματος είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από το άγχος των προπονήσεων και των αναμετρήσεων, καθώς παρά τα αρνητικά αποτελέσματα υπάρχει η πίστη στις δυνάμεις τους και είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως στο τέλος της χρονιάς αυτοί θα είναι που θα χαμογελάσουν, έχοντας πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί!
 
Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Τέβιν Φέρελ να κλέβει την παράσταση με τα χορευτικά του, ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού για την κοπή της Βασιλόπιτας του 2020!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.