«Ειμαι ασχημη» στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης

Μια μαύρη κωμωδία για την εσωτερική και την εξωτερική ομορφιά από το εργαστήριο «Επί Σκηνής»

Μάγεψε το κοινό της Κομοτηνής η παράστασης του θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σκηνής», «Είμαι άσχημη», των Σερζί Μελμπέλ και Ζορντί Σάνσες, σε σκηνοθεσία Μυρσίνης Λαντζουράκη.
 
Η παράσταση παρουσιαζόταν από την Παρασκευή 3 έως τη Δευτέρα 6 Μαΐου,  έως τη Δευτέρα 6 Μαΐου στο πλαίσιο των Ελευθερίων, με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ενίσχυση του Συλλόγου Άγιοι Θεόδωροι.
 

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία από δύο σπουδαίους Ισπανούς συγγραφείς, σημείωσε η κ. Λαντζουράκη, με τον κ. Μελμπέλ να είναι ένας πολύ σύγχρονος και καίριος συγγραφέας.
 
Το έργο μιλά για την εξωτερική και την εσωτερική ομορφιά των ανθρώπων, και το πώς την αντιλαμβάνεται μια πολύ άσχημη κοπέλα, και ένας πολύ όμορφος άντρας, Μέσα από τις εμπειρίες τους, εξήγησε η σκηνοθέτης, ανακαλύπτουμε τη ματαιότητα της έμφασης στην εξωτερική ομορφιά χωρίς να επενδύουμε στον ψυχισμό και τον εσωτερικό τους κόσμο.
 
Το έργο περιλάμβανε και τραγούδι, κάτι που δεν είχαν τολμήσει να κάνουν τα προηγούμενα χρόνια, και έτσι οι ηθοποιοί μπήκαν σε μια πιο δύσκολη διαδικασία από αυτή που είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια, σε ένα σύγχρονο έργο που αφορά όλους μας.
 

Και αυτό γιατί σήμερα, τόνισε η κ. Λαντζουράκη, ζούμε σε μια κοινωνία όπου δίνεται πολύ έμφαση στην ομορφιά και η ηρωίδα «σκοτώνει» κυριολεκτικά και συμβολικά την ομορφιά.
 
Και φέτος τα έσοδα από την παράσταση του τμήματος Ενηλίκων πήγαν στην Στέγη διαβίωσης του Συλλόγου Άγιοι Θεόδωροι, μιας και θεωρούν πως κάνει ένα σπουδαίο έργο, και θέλουν με τον τρόπο τους να βοηθήσουν στην προσπάθεια ενίσχυσης της Στέγης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.