Εικονες ερημιας στην Κομοτηνη

Ελάχιστος ο κόσμος στους δρόμους μετά το κλείσιμο των καταστημάτων και τους περιορισμούς στις δημόσιες υπηρεσίες

Εικόνες που συνήθως βλέπουμε τις θερμότερες ημέρες του καλοκαιριού, όταν όλη η πόλη έχει φύγει, είδαν όσοι βγήκαν το πρωί της Δευτέρας στην Κομοτηνή.

Με τα άλλοτε γεμάτα καφέ, χωρίς κανέναν πελάτη και με κατεβασμένα ρολά, πλην ελαχίστων ταχυφαγείων, τόσο η πλατεία Κομοτηνής όσο και η συνήθως πολυσύχναστη οδός Βενιζέλου ήταν σχεδόν άδειες.

Την ίδια ώρα ακόμα και η κίνηση στους δρόμους ήταν μειωμένη, ενώ η συνήθως δύστροπη κίνηση ήταν πολύ ελαφρότερη και το πάρκινγκ ασυνήθιστα εύκολο να εντοπιστεί.

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας της νέας πραγματικότητας εξαιτίας των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ελάχιστοι οι Κομοτηναίοι στο δρόμο και τη νύχτα

Μια εντελώς διαφορετική πόλη από ότι την έχουν συνηθίσει οι κάτοικοί της έχει γίνει η Κομοτηνή και τη νύχτα, με το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης να έχει φέρει λιγότερο φως και λιγότερη ζωντάνια σε αυτή.


Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι Κομοτηναίοι που κυκλοφορούν στην πόλη, αυτοί όμως είναι ελάχιστοι, κάτι που δείχνει πως οι κάτοικοι της Κομοτηνής, μαζί με τα καταστήματα, έχουν πάρει στα σοβαρά τις παραινέσεις να ελαχιστοποιήσουν τις κινήσεις τους έξω.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.