Ειδικη κρυπτη για παρανομες μεταφορες κατασκευασε 28χρονος Αλβανος στο αυτοκινητο του

Συνελήφθη στις 13-1-2014 το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και απείθεια.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 28χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, πραγματοποίησε αναστροφή και κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν σε αυτό αλλά και από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα εξής:

• Στην καρότσα του οχήματος, ο δράστης είχε κατασκευάσει ειδική κρύπτη προκειμένου να πραγματοποιεί παράνομες μεταφορές.
• Ο δράστης κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το οποίο είχε υφαρπάξει από ασφαλιστική εταιρεία χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία.
• Ο αριθμός πλαισίου του οχήματος είχε παραποιηθεί.
• Οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος ήταν πλαστές.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, τα παραπάνω έγγραφα και δύο πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη 53χρονος άνδρας στην Κομοτηνή

Κατείχε 1 κυνηγετικό όπλο και 2 μαχαίρια

 

Συνελήφθη στις 13-1-2014 το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 53χρονος, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, εντόπισαν ένα κυνηγετικό όπλο και δύο μαχαίρια, συνολικού μήκους 20 και 23 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

764 κροτίδες έκρυβε στο σπίτι του στη Χρυσούπολη

 

Συνελήφθη στις 13-1-2014 το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 37χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή κροτίδων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο, διότι βρέθηκαν στην οικία του 764 κροτίδες διαφόρων τύπων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

 

Για λαθρεμπόριο τσιγάρων κατηγορείται 53χρονος στη Χρυσούπολη

Κατείχε 214 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη στις 14-1-2014 το πρωί, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 53χρονος, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 53χρονο, να εμπορεύεται, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του δράστη, συνολικά 214 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• 214 πακέτα λαθραίων τσιγάρων • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• το χρηματικό ποσό των 70 Ευρώ

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία της Καβάλας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των Τμημάτων Ασφάλειας Καβάλας και Ξάνθης, κλοπή που είχε διαπραχθεί, την 7-9-2013, σε οικία της Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου για κλοπή, διότι, όπως προέκυψε, εισήλθε σε οικία και αφαίρεσε ένα μηχάνημα.
Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Συνελήφθη 67χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Δράμα

Χρωστούσε 89.396,85 ευρώ στο Δημόσιο

Συνελήφθη στις 14-1-2014 το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 67χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 67χρονου, ιδιοκτήτη επιχείρησης, έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 89.396,85 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.