«Εγκρατεια» στην απορριψη απορριμματων!

Έκκληση του Δήμου Κομοτηνής

Δυσχέρειες στη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής προξένησαν οι ασφυκτικές προθεσμίες κάτω από τις οποίες ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της πρόσληψης μόνιμων με την προκήρυξη 3Κ/ 2018 του ΑΣΕΠ. Και τούτο διότι η ανάρτηση των προσωρινών πινάκων επιτυχόντων μπορεί να ολοκληρώθηκε, υπολείπεται όμως η παρέλευση της περιόδου των εντάσεων που θα οδηγήσει στην κατάρτιση των οριστικών πινάκων επιτυχόντων και την κατάθεση των δικαιολογητικών από τους επιτυχόντες ώστε να ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους.
 
Εντωμεταξύ βέβαια η θητεία των συμβασιούχων- παρατασιούχων έχει ήδη λήξει με την παρέλευση του Μαρτίου. Σε αυτή τη μεταιχμιακή κατάσταση ο δήμος Κομοτηνής με έκτακτες «μετακινήσεις» μόνιμου προσωπικού της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο έργο της καθαριότητας τούτο όμως δεν φαίνεται να επαρκεί για την εντελή αποπεράτωσή του.
 
Εξ ου και με ανακοίνωσή του ο Δήμος Κομοτηνής μέσω της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, απευθύνει έκκληση στους Δημότες της πόλης, να εφαρμόζουν τον κανονισμό καθαριότητας, μέχρις ότου ανακτήσει το προσωπικό της η υπηρεσία και αναλάβουν εργασία οι επιτυχόντες του διαγωνισμού.
 
Συγκεκριμένα, γίνεται έκκληση στους πολίτες, να πετούν τα απορρίμματα με λογική συχνότητα, πάντα δεμένα σε σακούλες και να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα, κλαδιά, χόρτα κ.λ.π χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την υπηρεσία.
 
«Οι πολίτες, θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2531022810 για να διευθετήσουν οποιοδήποτε σχετικό με την καθαριότητα πρόβλημα και είμαστε σίγουροι, ότι από κοινού, θα κρατήσουμε τον Δήμο μας καθαρό, όπως αρμόζει σε μία πολιτισμένη κοινωνία» επισημαίνει η   Διεύθυνση ευχαριστώντας εκ των προτέρων τους δημότες «για την κατανόηση και τη βοήθεια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.