Εγκαταλειψη στους οικισμους του Δημου Κομοτηνης εντοπισε η Ελενη Λαφτση

Επίσκεψη της υπ. Δημάρχου Κομοτηνής, σε Γρατινή, Θρυλόριο, Κόσμιο και Αγ.Θεοδώρους

Την διάχυτη η  εικόνα της εγκατάλειψής και της απουσίας του Δήμου από τους οικισμούς  Γρατινής, Υφαντών, Κοσμιου και Αγ.Θεοδώρων, μετέφεραν οι κάτοικοι τους στην υποψήφια Δήμαρχο Κομοτηνής με την παράταξη της Πολη-τικής Ανατροπής κ. Ελένη Λαφτσή, η οποία αποκόμισε μήνυμα νίκης από την επίσκεψή της.
 
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν προβλήματα οδοποιίας, καθαριότητας,φωτισμού,ποιότητας πόσιμου νερού στους Αγ.Θεοδώρους, καθώς και αγροτικής οδοποιίας. Την ίδια ώρα οι οικισμοί ερημώνουν, αποκομμένοι από τη ζωή της πόλης, καθώς οι νέοι τους εγκαταλείπουν για να αναζητήσουν ένα πιο ελκυστικό περιβάλλον για να ζήσουν και να δημιουργήσουν.
 
Από την πλευρά της παράταξής της η κ. Λαφτσή δεσμεύτηκε ότι προτεραιότητά τους ως νέα διοίκηση θα αποτελεί η ολοκλήρωση των αναγκαίων υποδομών, ώστε  οι οικισμοί να ξαναγίνουν ζωντανά κύτταρα που θα επιτελούν σημαντικό ρόλο στη ζωή και την εξέλιξη του Δήμου. 

Επίσκεψη και στον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης 

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης, κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη, είχε η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ελένη Λαφτσή, παρουσία υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού. Ο  αστυνομικός διευθυντής τους κατατόπισε σχετικά με τα προβλήματα της υπηρεσίας, την παραβατικότητα και την επαρκή αστυνόμευση του Δήμου, εμμένοντας κυρίως στο θέμα της έλλειψης προσωπικού, δεδομένης της αθρόας διέλευσης παράτυπων μεταναστών, που επιτείνουν περαιτέρω το πρόβλημα.
 
Για αυτό και θεωρούν επιτακτική την ανάγκη για άμεση κάλυψη 10 θέσεων προσωπικού στο μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας ,λόγω της επικείμενης θερινής περιόδου και της αύξησης του τουρισμού, ενώ συμφώνησαν να υπάρχει διαρκής συνεργασία για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της περιοχής ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.