Εγκαινιαστηκε η εκθεση «Κοσμιδα»

Για πέντε συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κοσμίου διοργανώνει την έκθεση Κοσμίδα στον οικισμό του Κοσμίου με έργα των μελών του.

Με την παρουσία του νομάρχη Ροδόπης κ. Γιαννακίδη, του δημάρχου Κομοτηνής κ. Κοτσάκη, εκπροσώπου του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κ. Πεταλωτής την Κυριακή το πρωί έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης.

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γζουντέλη ανέφερε ότι «το 2001 δημιουργήθηκε μια καλλιτεχνική ομάδα από μέλη του συλλόγου και υπό την επιμέλεια της Φρίντας Δημητριάδου, η οποία είναι η δασκάλα της ζωγραφικής, και φτάσαμε αισίως στο 2008 να παρουσιάζουμε αυτήν την πολύ ωραία έκθεση».

Όπως είπε η κ. Γζουντέλη
η έκθεση άρχιζε να γίνεται από το 2003, οπότε φέτος είναι η 5η, η οποία ονομάστηκε «Κοσμίδα» από το όνομα του οικισμού, Κόσμιο. Στην καλλιτεχνική ομάδα του Συλλόγου λειτουργούν δύο γκρουπ, το παιδικό με μέλη δέκα παιδιά, και η ομάδα των μεγάλων όπου συμμετέχουν μέλη από την Κομοτηνή αλλά και από άλλα μέρη, όπως από την Αλεξανδρούπολη.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι σήμερα 28 Οκτώβρη και κατά τις ώρες 10:30-13:00 και από τις 17:30 έως τις 20:30.

Ουζγκιούρ Μεμέτ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.