Εγκαινιαστηκε η εκθεση φωτογραφιας της Κοινοτητας Νεων

Το φωτογραφικό τμήμα της Κοινότητας Νέων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων των «Ελευθερίων» της Κομοτηνής, εγκαινίασε την Τρίτη 15 Μαΐου έκθεση φωτογραφίας, στην αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Μαΐου, ώρες λειτουργίας 10:00 — 14:00 και 17:00 – 21:00. Αρκετοί ήταν αυτοί που επισκέφτηκαν την έκθεση από την πρώτη κιόλας μέρα. Στην πλειοψηφία τους οι φωτογραφίες ήταν ασπρόμαυρα αποσπάσματα της καθημερινότητας, ενώ εντυπωσιακές ήταν εκείνες που έπαιζαν με το φως και τη σκιά.

Ποντικίδη Μαρία, εκπρόσωπος της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής «Κάποιοι δεν σταμάτησαν ποτέ να ασχολούνται με τα χρώματα του πολιτισμού»

Η εκπρόσωπος της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής, Μαρία Ποντικίδη, μίλησε τόσο για την έκθεση, όσο και για την θεατρική παράσταση που ετοιμάζει το θεατρικό τμήμα της κοινότητας.
«Η Κοινότητα Νέων είναι ο μοναδικός φοιτητικός πολιτιστικός σύλλογος της πόλης, ξεκίνησε το 1985 από κάποιους φοιτητές που ήθελαν να εκφραστούν πολιτιστικά. Τα τμήματα που λειτουργούν αυτή τη χρονική περίοδο είναι τα Ραδιοφωνικό, Περιοδικό, Λογοτεχνικό, Φωτογραφικό, Θεατρικό, Κινηματογραφικό, Φιλοσοφικό και Μουσικό.
Κάθε Δεκέμβριο διοργανώνονται οι «Πολιτιστικές Αλκυονίδες», εκδηλώσεις που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά η Κοινότητα Νέων. Επιπλέον, κάθε χρόνο συμμετέχουμε και στα Ελευθέρια της Κομοτηνής. Φέτος για μια ακόμη χρονιά το φωτογραφικό τμήμα συμμετέχει με μια έκθεση φωτογραφίας. Προσπαθούμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στον πολιτισμό αυτής της πόλης, γιατί κάποιοι δεν σταμάτησαν ποτέ να ασχολούνται με τα χρώματα του πολιτισμού. Την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, το θεατρικό τμήμα ανεβάζει και την παράσταση «Η Επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας» του Φρίντριχ Ντίρενματ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.