Εγκαινιασε το εκλογικο του κεντρο ο υπ. Βουλευτης Ροδοπης της ΝΔ Μουσταφα Κατραντζη

«Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν» το περιεκτικό μήνυμά του

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Κομοτηνή πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης, 27 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μουσταφά Κατραντζή.
 
Το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή που στεγάζεται στην οδό Μαρινάκη 1, στο κέντρο της Κομοτηνής, γέμισε από συγγενής, φίλους αλλά και συναδέλφους του,  που έσπευσαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία στην νέα του προσπάθεια αυτή τη φορά στον «στίβο» των εθνικών εκλογών.
 

Πιο συγκεκριμένα το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Χρήστος Μέτιος, οι περιφερειακοί σύμβουλοί  της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» κ.κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά  και Ιμπράμ Αχμέτ, καθώς και ο  υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές κ.Μεμέτ Ιλχάν, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Γιάννης Βεζυργιαννίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής κ. Χασάν Χασάν, ενώ από τους πρώτους που έσπευσε στα εγκαίνια του γραφείου του ήταν και ο συνυποψήφιος του, υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης κ. Κώστας Ιατρίδης.
 
Ιδιαίτερα ένθερμη ήταν και η προσέλευση νεαρού κόσμου, γεγονός διόλου τυχαίο μιας και ο υποψήφιος βουλευτής έχει θέσει στο επίκεντρο του προγράμματος του τη νέα γενιά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και στο προεκλογικό του μήνυμα «το κρίσιμο ζήτημα για την περιοχή μας είναι να εξασφαλιστεί η παραμονή και η εργασία του νεανικού πληθυσμού, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε».


 
«Η ουσία βρίσκεται στην πεποίθηση μου ότι μπορούμε να υπερβούμε μαζί την απαισιοδοξία των νέων που δεν έχουν ελπίδες για το δικό τους μέλλον και το μέλλον της πατρίδας τους» αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, το οποίο και υπογράφει ευχόμενος «να μείνετε πάντα με το φως της νεότητας».
 
Ο ίδιος στη σύντομη και περιεκτική δήλωσή του  το απόγευμα των εγκαινίων θέλησε να ευχαριστήσει το σύνολο των παρευρισκομένων για την εντυπωσιακή παρουσία τους, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος, δίνοντας το μήνυμα της ενότητας.
 

«Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν» δήλωσε χαρακτηριστικά καλώντας τον κόσμο να προστρέξει στο έντυπο υλικό με τις προγραμματικές του θέσεις, στο οποίο, όπως είπε, τόσο στην ελληνική όσο και στην τούρκικη εκδοχή του δεν υπάρχει ουδεμία διαφορά, για να καλέσει τον κόσμο στην κεντρική πολιτική του ομιλία που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και στην οποία θα μιλήσει αναλυτικά για το όραμά του για την περιοχή μας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.