Εγκαινια της παιδικης χαρας στον Ροδιτη

Παραδόθηκε η πρώτη από τις έξι παιδικές χαρές που δωρίζει στο Δήμο Κομοτηνής ο ΤΑΡ

Με τον καλύτερο τρόπο εγκαινιάστηκε την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, η ολοκαίνουρια παιδική χαρά του Δήμου Κομοτηνής στο Ροδίτη, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πετρίδη και εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα 100 περίπου παιδιά και οι γονείς τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, χάρηκαν με την ψυχή τους τον πλήρως ανακατασκευασμένο χώρο αναψυχής και διασκέδασης που για την περίσταση είχε στολιστεί με πολύχρωμα μπαλόνια, κορδέλες και φώτα. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τα νέα παιχνίδια, έπαιξαν με τους κλόουν και χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής.  

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχουν οι σύγχρονοι και ασφαλείς χώροι ψυχαγωγίας για τα παιδιά. Για το λόγο αυτό, ο Δήμος επιδίωξε την ανακατασκευή παιδικών χαρών στην Κομοτηνή, με σχετικό αίτημά του να ενταχθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στα έργα κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί στην περιοχή ο Διαδριατικός  Αγωγός Φυσικού Αερίου ΤΑΡ.

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα, ο ΤΑΡ ανέλαβε την ανακατασκευή έξι συνολικά παιδικών χαρών στο Δήμο Κομοτηνής. Ένα έργο που, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Τοπικών Κοινωνικών του ΤΑΡ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σπύρο Νάκο, έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους ανθρώπους της εταιρείας, γιατί προσφέρει πραγματικά στις τοπικές κοινότητες από όπου περνάει ο ΤΑΡ επιβεβαιώνοντας ότι είναι «Αγωγός Καλής Ενέργειας». Ο κ. Νάκος τόνισε την εξαιρετική συνεργασία με τη δημοτική αρχή, η οποία και οδήγησε στην ταχεία υλοποίηση του έργου.

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια του Προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του ΤΑΡ, Βασιλική Σωτηροπούλου, ευχήθηκε στα παιδιά να ευχαριστηθούν τον καινούριο τους χώρο. Ένα χώρο ψυχαγωγίας και άσκησης όμορφο, ασφαλή και προσβάσιμο.

Η παιδική χαρά στο Ροδίτη είναι πλέον ανοικτή στο κοινό, όπως και οι άλλες πέντε παιδικές χαρές που κατασκευάστηκαν στο Μεσοχώρι, το Κόσμιο, το Θρυλόριο, το Φύλακα και το Μεγάλο Δουκάτο.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.