Εγκαινια στο ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ

Εγκαίνια πραγματοποίησε χθες 10 Σεπτεμβρίου το νέο φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Κομοτηνή, το ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ.

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ, ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο – φροντιστήριο που άνοιξε φέτος τα φτερά του με συντελεστές πέντε καθηγητές οι οποίοι κρατώντας τη χρόνια εμπειρία τους ίδρυσαν το νέο φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ένα χώρο επαγγελματικά εξοπλισμένο και διαμορφωμένο έτσι ώστε να αποτελεί άριστο περιβάλλον εκπαίδευσης.

Οι Αγγελίνα Φώνη, Στρατιάδης Ανέστης, Αγόρας Νίκος, Ιωακειμίδου Ζάνα και Σβυντρίδου Τίνα είναι ο κεντρικός πυρήνας του Πολυδύναμου, ενώ πλαισιώνονται από καθηγητές με «εμπειρία και επαγγελματισμό», όπως οι ίδιοι λένε.

Τα προγράμματα που ακολουθούν συνοψίζονται στα εξής λόγια των ιδιοκτητών «Η επιτυχία στο ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ χτίζεται σταδιακά και στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Η πορεία ξεκινά από τις 3 τάξεις του Γυμνασίου παρέχοντας την καλύτερη εκπαιδευτική βοήθεια και παράλληλα τις απαιτούμενες βάσεις για το Λύκειο. Η πορεία στο ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ συνεχίζεται στο Λύκειο δίνοντας στους μαθητές μας την ασφαλέστερη κάλυψη στην προσπάθειά τους και για τις 3 κατευθύνσεις (θετική – θεωρητική – τεχνολογική)».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, φίλων, μαθητών και γονέων οι οποίοι ευχήθηκαν στους ανθρώπους του ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες. Στη δεξίωση που παρατέθηκε μετά το μυστήριο του αγιασμού οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν πλούσιους μεζέδες και διασκέδασαν με ξένη μουσική από live dj που έπαιζε στο δρόμο.

Ευχές βέβαια και από τον ΠτΘ.

Μ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.