Εγκαινια εκθεσης ζωγραφικης Φισουν Σουκα και των μαθητριων της

Με έντονη την παρουσία των πολιτικών φορέων της περιοχής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ζωγραφικής της ζωγράφου Φισούν Σούκα και των μαθητριών της Γιασεμήν Εμίνογλου, Μπελκίς Χασάν, Νεσλιχάν Μολλά Μουσταφά, Σοφάκ Μουμίν, Τουμπά Αχμέτ και Χικμέτ Αχμέτ την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Ίδρυμα Παπανικολάου.
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Στέργιος Σταυρόπουλος, ο Αντινομάρχης Άρης Γιαννακίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης, κ. Αθανασιάδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μειονότητας Δυτικής Θράκης κ. Μεχμέτ Μπαγδατλή, καθώς η εκδήλωση γινόταν υπό την αιγίδα του συλλόγου. Στα εγκαίνια παραβρέθηκε επίσης η τουρκική αντιπροσωπεία από τη Αδριανούπολη, η οποία πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην περιοχή με επικεφαλής τον Νομάρχη Αδριανούπολης κ. Φακρή Γιουτζέλ και ως εκ τούτου δεν έλειψε ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Χουσειν Αβνί Μποτσαλί .
Μετά τον χαιρετισμό της ζωγράφου Φισούν Σούκα, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην πρωτοβουλία τους με ιδιαίτερη αναφορά στον Δήμαρχο Κομοτηναίων, κ. Γιώργο Παπαδριέλλη, τον λόγο είχαν ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Σταυρόπουλος και ο Νομάρχης Αδριανούπολης, κ. Φαχρή Γιουτζέλ για να μιλήσουν για τον ενωτικό χαρακτήρα της τέχνης.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 31 Μαΐου, καθημερινά μεταξύ 10.00-13.00 και 18.30 – 22.00.

Ν.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.