Εφυγε σημερα απο τη ζωη η Χριστινα Γρηγοριαδου, η Χριστινα μας

«Πώς περνούν και φεύγουν οι άνθρωποι, σαν φύλλα φθινοπωριάτικα, που τα κυνηγάει η μπόρα»

Έφυγε σήμερα από τη ζωή μια επί χρόνια άξια συνεργάτης, η όμορφη και καλή Χριστίνα Γρηγοριάδου. Για δέκα σχεδόν χρόνια, η Χριστίνα μάς καλημέριζε και μας έφτιαχνε τη μέρα μας με το χαμόγελό της και την καλή της διάθεση. Αφοσιωμένη, εργατική, οργανωτική και καλόγνωμη η Χριστίνα τα έφερνε μια χαρά εις πέρας με την άπειρη γραφειοκρατία του λογιστηρίου μας, και δεν δίσταζε να αφιερώνει χρόνο ακόμη και κάποια Σαββατοκύριακα, όταν ήθελε να οργανώσει τη «λογιστική» της εστία.

Δεν βαρυγκομούσε ποτέ, εύρισκε λύσεις για όλα, κι όταν χαλάρωνε, οπαδός της υγιεινής διατροφής, δεν σταματούσε να μας μιλά για τα παιδιά της, τους λατρεμένους της Θούλη και Στέλιο, υπερήφανη βαθιά και για τους δύο τους.

Λάτρης της ζωής, ήταν γεμάτη χαρά κάθε φορά που ο Σύλλογος Γυναίκα και Δημιουργία, ο Σύλλογός της, διοργάνωνε εκδρομή και όταν γύριζε είχε πάντοτε τη διάθεση να μοιραστεί μαζί μας εντυπώσεις και ομορφιές της αλλοδαπής, έχοντας έγνοια και κάτι καλό να μας φέρει να γευτούμε κι εμείς επ’ολίγον την εκδρομή της.

Άλλη μεγάλη της χαρά ήταν οι θεατρικές παραστάσεις του Συλλόγου, που τις λάτρευε και την ξανάνιωναν, για τις οποίες όλο και κάτι είχε να μας αφηγηθεί.

Για τα έξυπνα κείμενα της Γεωργίας, για όσα μάθαινε, για την Κάλλας.

Η χαρά της για τη ζωή απογειώθηκε όμως όταν η Θούλη παντρεύτηκε και έγινε μαμά κι είδε τη συνονόματη εγγονή της, Χριστίνα, και λίγο μετά και την Αφροδίτη.

Η γέννησή τους σηματοδότησε εξάλλου και την απόφασή της για την επαγγελματική αποστράτευση.

 

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο, Τετάρτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 11 το πρωί.

 

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας.                        

Καλό παράδεισο.

Γρηγόρη, Θούλη, Στέλιο, Χριστίνα, Αφροδίτη, τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Παρατηρητής της Θράκης

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.