«Εφυγε» απο την ζωη ο προεδρος του Αετου Μισχου Ερδαλ Μουσταφα

Η είδηση του χαμού του σκόρπισε θλίψη στην ποδοσφαιρική Ροδόπη

Βαρύ πένθος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης και στις τάξεις του Αετού Μίσχου, καθώς έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου ο Ερδάλ Μουσταφά.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Μίσχου, που διετέλεσε και μέλος του συμβουλίου της ΕΠΣ Θράκης, έχασε την άνιση και πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο και στα 43 του χρόνια, έφυγε για άλλες γειτονιές, αφήνοντας πίσω του μια σύζυγο και δύο παιδιά.

Ο Ερδάλ Μουσταφά υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας του Αετού Μίσχου, την οποία δεν άφησε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, όταν δηλαδή έδινε την δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.  Άνθρωπος γνωστός και αγαπητός σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδόπης και όχι μόνο, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων, αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση όλα αυτά τα χρόνια από τον τρόπο που υπηρέτησε τον Αετό.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, η αρχή της τρέχουσας σεζόν, όταν το μέλλον του συλλόγου κρεμόταν από μια κλωστή, εκείνος έστω και γνωρίζοντας και έχοντας ήδη τεθεί αντιμέτωπος με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, δεν άφησε την ομάδα και όλα τα παιδιά του χωριού, που είχε σα δικά του, στην τύχη τους, αλλά συνέχισε, όσο μπορούσε, έστω και με ενδιάμεσες στάσεις στα νοσοκομεία, να είναι δίπλα τους.

 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.