Εφυγε απο τη ζωη ο Ζωγραφος Ν. Κοκιδης, ο γεματος ανθρωπια συνταξιουχος δικηγορος Κομοτηνης

Αποχαιρετιστήρια μηνύματα από συναδέλφους του δικηγόρους Ροδόπης

Από ανάρτηση του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης  έγινε γνωστό στην κοινωνία της Κομοτηνής, η αναχώρηση από τη ζωή του συνταξιούχου δικηγόρου Ζωγράφου Κοκίδη.

Αν και προσωπικά τον είχαμε γνωρίσει και μας είχε κάνει εντύπωση η ευγένεια και η προσήνειά του, στο μικρό αυτό αποχαιρετιστήριο μήνυμα θα φιλοξενήσουμε τα σύντομα, αλλά ουσιωδώς περιγραφικά  για τα σπάνια σήμερα χαρακτηριστικά  του ήθους του ανθρώπου, που ανάρτησαν στο Facebook, αυτό το σύγχρονο πλέον βιβλίο και αποχαιρετισμών, οι συνάδελφοί του δικηγόροι Ροδόπης.

Η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, τον αποχαιρέτισε δημοσία στο προφίλ της στο fb ως εξής:

«Ένας αγαπημένος φίλος και συνάδελφος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, γνωστός για την προσωπικότητα και το ήθος του, ο Ζωγράφος Κοκίδης, έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Ζωγράφε, θα μου λείψουν οι συχνές σου επισκέψεις στο γραφείο μου, οι συζητήσεις μας, το χαμόγελό σου, η αισιοδοξία σου…


Καλό ταξίδι, αγαπημένε μου φίλε…. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου».

Ο πρ. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και πρ. υπουργός κ. Γιώργος Πεταλωτής:

«Πολύ λυπηρό […]για όλους μας, πολύ περισσότερο φυσικά για την οικογένειά του. Τα δικηγορικά και η Παπαδήμα, είναι ο μεγάλος μας δεσμός, για παλαιότερους και για νεότερους. Δώσαμε μάχες για τη δικηγορία και την αξιοπρέπειά μας με τον Ζωγράφο στις δικηγορικές εκλογές, μετά στα ΔΣ, όπως και με πολλούς άλλους συναδέλφους. Έτσι δεθήκαμε κυρίως στα ανθρώπινα, στα δύσκολα αλλά και στα ευχάριστα. Θα τον θυμόμαστε».

Kαι τέλος, ο νεότερος συνάδελφός του Γιάννης Σμαραγδάς:

«Ένας αγαπητός φίλος, ένας συνάδελφος με αξιοζήλευτο ήθος και περισσή αξιοπρέπεια έφυγε αίφνης από κοντά μας! Από τα πρώτα μας χρόνια στη δικηγορία, γραμματέας τότε στο Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, μας αγκάλιασε, μας έδινε θάρρος και αυτοπεποίθηση ήταν ο δικός μας άνθρωπος!

Θερμά συλλυπητήρια στα δύο υπέροχα παιδιά του τον Νίκο και τη Βάσω, και στη λατρευτή του σύζυγο Αθανασία!

Καλό παράδεισο αξιαγάπητε φίλε,να’ ναι ελαφρύ το χώμα που θα σε αγκαλιάσει!
Το αυθεντικό σου χαμόγελο, η πηγαία καλοσύνη σου και η ευγένεια της ψυχής σου θα σε ακολουθούν πάντα!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.