Εφυγε απο τη ζωη ο γνωστος γυναικολογος της πολης μας, Παντελης Διαμαντοπουλος

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Ροδόπης

Ο γνωστός γυναικολόγος της πόλης μας, Παντελής Διαμαντόπουλος άφησε την Κυριακή την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει πως «ο Παντελής Διαμαντόπουλος ήταν ένας εκλεκτός συνάδελφος που με την επιστημοσύνη, τον λόγο και το σκωπτικό του χιούμορ έδινε παλμό στον Σύλλογό μας. Υπηρέτησε την ειδικότητα της Γυναικολογίας – Μαιευτικής επί 26 περίπου χρόνια στη Ροδόπη και διέγραψε ξεχωριστή δραστηριότητα στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης».

Παράλληλα εκφράζει «τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του αγαπητού συναδέλφου Παντελή και αποφασίζει ομόφωνα: 1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του ιατρικού συλλόγου στην οικογένεια του εκλιπόντος. 2. Να διοργανώσει εκδήλωση επιστημονικού περιεχομένου στη μνήμη του. 3. Να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του συλλόγου στη σορό του. 4. Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του ΙΣΡ».

«Παντελή, καλό σου ταξίδι!» εύχεται κλείνοντας.

Να σημειωθεί ότι η κηδεία του εκλιπόντος τελέστηκε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής του δημοτικού κοιμητηρίου.

Συλλυπητήρια στους οικείους του από τον «ΠτΘ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.