Εφυγε απο τη ζωη ο Ελευθεριος Τσιτσοπουλος, επι πολλα χρονια Γραμματεας του ΔΠΘ

Για την πολυπόθητη συνάντηση στον ουρανό με τον πολυαγαπημένο γιο του Γιώργο

Δριμύς αυτός ο Αύγουστος δεν σταμάτησε να παίρνει από κοντά μας τις τελευταίες μέρες του, αγαπητούς συμπολίτες. Μεταξύ αυτών και ο επί χρόνια Γραμματέας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Ελευθέριος(Λευτέρης) Τσιτσόπουλος, που έφυγε την Παρασκευή μετά από νοσηλεία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής για το μεγάλο ταξίδι στην αιώνια χώρα της μνήμης.

Ο Λευτέρης έγραψε στις ζωές όλων στην πόλη, όταν ο αιφνίδιος θάνατος του εικοσιεφτάχρονου γιου του Γιώργου, μετά από μετεγχειρητική επιπλοκή που οδήγησε σε σηψαιμία, είχε το κουράγιο να μην σιωπήσει, κι ας είναι κοινή πεποίθηση όλων ότι η ομοψυχία της συντεχνίας των γιατρών ορθώνει αδιαπέραστο τείχος προστασίας προς κάθε έχοντα αντίθετη γνώμη για την επιστημοσύνη της που σαφώς κανονικώς εμπεριέχει και την πιθανότητα του ιατρικού λάθους. Ο Λευτέρης κατέφυγε στη δικαιοσύνη, και μετά από πολύχρονους δικαστικούς αγώνες δικαιώθηκε.  

«Ευχόμαστε η θυσία του γιου μας να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στη συνείδηση του ελληνικού λαού και η κοινωνία και οι ιθύνοντές της δεν πρέπει μοιρολατρικά να περιμένουν το επόμενο θύμα», είχε δηλώσει τότε, μετά το αποτέλεσμα της καταδίκης συνταξιούχου γιατρού της Κομοτηνής.

Η εξόδιος ακολουθία του εψάλη το Σάββατο στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής στις 11.00 το πρωί.

Στους οικείους του, τα Θερμά μας Συλλυπητήρια.
Καλό ταξίδι Λευτέρη και Καλή Αντάμωση με τον αγαπημένο σου Γιώργο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.