«Εφυγε» απο τη ζωη η καθηγητρια του ΔΠΘ Αγγελικη Σαρελη

Ημέρα θλίψης η σημερινή για την οικογένεια του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς έφυγε  αιφνιδίως από την ζωή η Λέκτορας της Νομικής Σχολής κ. Αγγελική Σαρέλη.

Εκ των πιο αγαπητών καθηγητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου κατά κοινή ομολογία των φοιτητών του Τμήματος, η κ.Σαρέλη εκλέχτηκε και διορίστηκε ως επιστημονική συνεργάτης της πρώην έδρας Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 1980. Αναγορεύτηκε σε διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ. το  1998, ενώ εκλέχτηκε ως μόνιμη λέκτορας στον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών στο γνωστικό αντικείμενο του Ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου το 2000.

Ήταν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του Εργαστηρίου Ποινικού και Ποινικού Δικονομικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ., της Ελληνικής Εταιρείας Ποινικού δικαίου, της Ελληνικής Εταιρείας Θυματολογίας και της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.    

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεία αύριο, Τρίτη, στις 4.30 το μεσημέρι στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Κομοτηνή.        

Καλό της παράδεισο. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.