Εφυγε απο τη ζωη η ιατρος Σοφια Παπαναστασιου

Έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία στο ΚΑΤ Αττικής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών η ιατρός Σοφία Παπαναστασίου, μετά από πολύμηνη νοσηλεία της στο ΚΑΤ Αττικής. Η εκλιπούσα ήταν διευθύντρια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» ενώ κατά το παρελθόν διετέλεσε διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θράκης, υπεύθυνη του Ιατρείου Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Συλλυπητήριο μήνυμα από το Νοσοκομείο Κομοτηνής

Συλλυπητήριο εξέδωσε με το άγγελμα του θανάτου της ιατρού, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κομοτηνής με την διοικήτρια Μάγδα Γιαμουστάρη να σημειώνει: «Η Διοκήτρια και το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη και θλίψη για τον αδόκητο θάνατο της Παπαναστασίου Σοφίας, ιατρού-αναισθησιολόγου και διευθύντριας του ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας και εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της.

Η Σοφία μας, χαμογελαστή, πρόθυμη, δυναμική, δοτική και ακούραστη, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του ΤΕΠ, στυλοβάτης και αρωγός του, επιβλέποντας σε 24ωρη βάση όλα τα περιστατικά. Πάλευε πάντα ηρωικά για όλους χωρίς να αρνείται ποτέ, τίποτε και σε κανέναν! Πάλεψε ηρωικά μέχρι τέλους! Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή της!».

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

«Εχθές το βράδυ, η καλή συνάδελφος ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι. Σπουδαία γιατρός, ακάματη λειτουργός, με μια τριακονταετή ανόθευτη προσφορά στον άνθρωπο. Επί σειρά ετών διευθύντρια των επειγόντων περιστατικών, του ιατρείου πόνου και του ΕΚΑΒ, αφήνει πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και το περιβάλλον της. ΚΑΛΟ  ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το «αντίο» των στελεχών του ΕΚΑΒ Κομοτηνής

Σε πιο προσωπικό τόνο το «αντίο» και των στελεχών του ΕΚΑΒ Κομοτηνής με τους οποίους συμπορευόταν η κ. Παπαναστασίου όλα αυτά τα χρόνια.

«Ήταν πολλά αυτά που είχες κάνει όμως ήταν περισσότερα αυτά που ήθελες να κάνεις από δω και πέρα. Ήσουν μια άξια γιατρός, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά. Μιλούσαμε, πολλές ώρες, είχαμε σχέδια, όνειρα και δύναμη. Δύναμη στην ψυχή για να δώσουμε επιτέλους σ’ αυτήν την υπηρεσία αυτό που της ανήκει.

Είχαμε καλές και κακές στιγμές, όπως οι περισσότερες σχέσεις, όμως στο τέλος στον παρονομαστή ήταν μόνο η αγάπη. Η αγάπη για την δουλειά για την προσφορά για το κοινό καλό.

Ξέρουμε πως βρήκες ήδη τον Πέτρο μας και θα είστε μαζί φύλακες άγγελοι σε κάθε μας διασωστική στιγμή κι όχι μόνο.

Καλό ταξίδι στην διευθύντρια του ΕΚΑΒ 9 ΘΡΑΚΗΣ και γιατρό του τομέα ΕΚΑΒ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ   ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς της».

 

Η κηδεία της εκλιπούσας θα γίνει αύριο 18 Δεκεμβρίου στην Αττική, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.