Εφτα σημεια της ΑΜΘ προβαλλονται στον Thomas Cook, εναν απο τους μεγαλυτερους tour operators της Βρετανιας

7 τουριστικούς προορισμούς της Α. Μακεδονίας-Θράκης, γενέτειρας του Διονύσου και του Ορφέα της Ελληνικής μυθολογίας, αναδεικνύει στην ιστοσελίδα του ο Thomas Cook, ένας από τους μεγαλύτερους Tour operators της Μ. Βρετανίας, στο πλαίσιο καμπάνιας για την προώθηση της περιοχής.
 
Η περιοχή περιγράφεται ως προορισμός με αυθεντική ελληνική γαστρονομία, με παραγωγή ελιάς, ελαιόλαδου, μελιού και κρασιού που μετρά ιστορία χιλιάδων χρόνων, και σε αυτή προβάλλονται η Θάσος, ως η «Ριβιέρα της Βαλκανικής χερσονήσου», οι φυσικοί παράδεισοι της Δράμας, η Ξάνθη, με τις φυσικές ομορφιές και την Παλιά Πόλη, η ακτογραμμή της Καβάλας και ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων, η πόλη της Αλεξανδρούπολης με τον Έβρο, αλλά και η Σαμοθράκη, με την εξαιρετική φυσική ομορφιά και με άγρια παρθένα φύση.
 
«Στην Κομοτηνή», τονίζει ο Tour operator, «η Ανατολή συναντά τη Δύση, με ιστορικά κτίρια όπως ο Πύργος του Ρολογιού και τοπικές νοστιμιές στην πόλη, αλλά και φυσική ομορφιά και πλούσιους υγροτόπους, κοντά στις παραλίες στο Φανάρι και τη Μαρώνεια, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται στη λίμνη Βιστωνίδα με τα φλαμίνγκος, που είναι σημείο συνάντησης για παρατηρητές πτηνών από όλη την Ευρώπη». Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.