Εφοδος για ναρκωτικα στο κεντρο της πολης

«Έφοδος» του τμήματος δίωξης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε οικία που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Πιο συγκεκριμένα η οδός Αγίου Γεωργίου αποκλείστηκε για λίγη ώρα από δύο περιπολικά, και άνδρες της δίωξης, με πολιτικά και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, πραγματοποίησαν έφοδο σε οικία που βρίσκεται πάνω από γνωστό κατάστημα μουσικών ειδών.

 

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθησαν ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας και άλλα έξι άτομα, από 20 έως 28 ετών, μεταξύ των οποίων και ένας 25χρονος Αρχιφύλακας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

 

Ειδικότερα, προχθές, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενήργησαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο Αλβανό υπήκοο, κατά την αποβίβασή του από αμαξοστοιχία του δρομολογίου Κομοτηνής-Αθήνας.

 

Σε σωματικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 9,5 και 4,5 γραμμαρίων, αντίστοιχα, νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό μεικτού βάρους 13,9 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη μεικτού βάρους 1,4 γραμμαρίων.

 

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία της προανάκρισης, διενήργησαν χθες, νομότυπη έρευνα σε οικία στην Κομοτηνή, εντός της οποίας βρέθηκαν οι ανωτέρω έξι.

 

Κατά την έρευνα στους χώρους της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

  • νάιλον συσκευασία με ναρκωτική ουσία κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 5 γραμμαρίων,
  • τριάντα τρία χρησιμοποιημένα τσιγάρα κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό,
  • τρεις μεταλλικές θρυμματιστές με υπολείμματα κάνναβης,
  • ξύλινη πίπα με υπολείμματα κάνναβης και τρεις ναργιλέδες,
  • γυάλινη φιάλη 700 ml, αλκοολούχου ποτού από εκχύλισμα κάνναβης και σιδερογροθιά χρώματος μαύρου.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.