Ευκολο απογευμα για Πανθρακικο απεναντι στον Αετο Μισχου

Πανθρακικός - Αετός Μίσχου 6-0

Ο Πανθρακικός χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε με 6-0 του Αετού Μίσχου και πλέον οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στα παιχνίδια για τα Play Off και τα Play Out αντίστοιχα.

Η ομάδα του Πανθρακικού έλυσε τον «γόρδιο» δεσμό με τον Παύλου στο 29’ με τον Τσιανάκα να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 34΄ μετά από ωραία ομαδική συνεργασία ενώ ο Τοπάλι στο 37΄ έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Παγώνης, λίγα λεπτά μετά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο σημείωσε 2 τέρματα ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Ρομπέρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 75΄ ο Αετός έμεινε με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσαμπίντα.

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς , Παύλου (75΄ Ξενοδοχίδης), Κυριαλάνης (46΄ Καρασιούνας), Ζήκος, Ζαγγουλος, Τσιανάκας (46΄ Παγώνης), Κονόμι (46΄ Μορφακίδης), Τοπάλι, ΡΟυμπιές, Παπαδόπουλος, Ρομπέρ

Αετός Μίσχου (Μεμέτ): Τσαμπιντας, Οζγιτ, Τσάγιας, Ιμπράμ , Τσαμή, Μακρής, Χασάν (75΄ Σαββιδάκης), Μανάβ (70΄ Χαλήλ), Καραγιάννης, Στούπος, Μαλαματένιος (60΄ Βαϊόπουλος)

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.