Εφιπποι καλανταρηδες στην Κομοτηνη

Μια διαφορετική δράση προσέφερε ο Ιππικός Όμιλος της πόλης μας

Τα μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής καλάντισαν το πρωί της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου στους εμπορικούς δρόμους (Βενιζέλου, Ερμού, Λεωφ. Βασιλέως Παύλο, Ηρώων, Αγ.Γεωργίου, Μητροπολίτη Βασιλείου, Παρασίου, Νικολάου Ζωίδη) και στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής δίνοντας έναν διαφορετικό χρώμα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.
 
Αναβάτες με σκουφιά, άλογα με εορταστική ενδυμασία, ο Άη Βασίλης του Συλλόγου να μοιράζει καραμέλες σε μικρούς και μεγάλους και μουσικοί να παίζουν τα κάλαντα προκάλεσαν την έκπληξη, τον θαυμασμό αλλά και τα χαμόγελα στους δημότες και επισκέπτες της Κομοτηνής, οι οποίοι έσπευσαν να φωτογραφίσουν και να βιντεοσκοπήσουν το θέαμα.


 
Τα έφιππα μέλη του συλλόγου με πλήρη σύνεση, ασφάλεια, αυτοπεποίθηση, και ηρεμία που μεταφερόταν και στους τετράποδους συμμετέχοντες, καθοδήγησαν τα άλογα στους πολυσύχναστους δρόμους, απευθύνοντας ευχές για χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Επέτρεπαν τον κόσμο να χαϊδέψει τα άλογα αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.


 
Η Πρόεδρος Έλλη Τσομπανίδου και το ΔΣ του συλλόγου σε ανακοίνωσή τους ευχαριστούν όλους όσους ενίσχυσαν τον κουμπαρά του συλλόγου, τους οδηγούς των αυτοκινήτων για την κατανόηση που έδειξαν κατά τη μετάβαση των έφιππων μελών από πεζόδρομο σε πεζόδρομο, καθώς και τα μέλη του συλλόγου (έφιππα και πεζούς) που βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση της δράσης, φροντίζοντας ακόμη και για την καθαριότητα των δρόμων από την όδευση των αλόγων.


 
Ο Ιππικός Όμιλος Κομοτηνής μετέφερε και μετέδωσε το φίλιππο πνεύμα αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι ορθώς θεωρείται ένας από τους λίγους πανελλαδικά ιππικούς συλλόγους, που μπορεί να αποτελεί ενεργό μέρος δράσεων και εκδηλώσεων με πολυπληθές κοινό και μάλιστα σε «απόσταση ανάσας».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.