Ευχες του μητροπολιτου Μαρωνειας και Κομοτηνης κ.Παντελεημονα για τα εικοσι εξι χρονια της Εφημεριδας μας

Με μια βαθιά συγκινητική και τρυφερά πατρική επιστολή ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.Παντελεήμων ευχήθηκε μακροημέρευση στην εφημερίδα μας, δωρίζοντάς μας χαρά και κουράγιο να συνεχίσουμε αλλά και να βελτιώσουμε το επίμοχθο έργο της ενημέρωσης που αποσκοπεί, όπως και η εκκλησία, να υπηρετεί την αλήθεια επ’ ωφελεία της πατρίδας. Χαρά και κουράγιο για το μέλλον που, εργαζόμενοι σκληρά, οφείλουμε να κτίσουμε.
 
Σεβασμιώτατε, πολύ σας ευχαριστούμε… Ν.Β.

«Εν Κομοτηνή τη 8η Σεπτεμβρίου 2016
 
Προς την Ερίτιμον
Καν Αναστασίαν Βαφειάδη,
Εκδότριαν της Καθημερινής Εφημερίδος
«ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»
 
Ενταύθα,
 
Κ. Διευθύντρια,
 
Εξ αφορμής της συμπληρώσεως είκοσι και εξ ετών από της πρώτης ημέρας κυκλοφορίας της εγκρίτου εφημερίδος Σας, δια της παρούσης σπεύδω να Σας εκφράσω τις ολόθερμες και ολοκάρδιες συγχαρητήριες ευχές μου.
 
Είκοσι και εξ χρόνια συνεπούς και υπεύθυνου παρουσίας και προσφοράς εις την ενημέρωσιν του πολίτου αποτελεί σημαντικόν κεφάλαιον της ιστορίας του τύπου εις την Χώραν. Μάλιστα καταδεικνύει εις την πράξιν την σημασίαν που έχει σήμερα ο περιφερειακός τύπος εις την πολύπλευρην ανάπτυξιν των τοπικών κοινωνιών.
Αναμφίβολα μετά την πάροδον τόσων ετών επιτυχημένης συνεχούς πορείας εξασφαλισμένης εμπιστοσύνης του αναγνωστικού κοινού, προδιαγράφεται ένα εξ ίσου αισιόδοξον μέλλον.
 
Εύχομαι όλα αυτά τα χρόνια να γίνουν ο πρόλογος μιας ακόμη μεγαλύτερης εκδοτικής παρουσίας εις την συνέχειαν!
 
Επικαλούμενος εφ’ Υμάς και προς πάντας τους συντελεστάς πάσαν παρά Κυρίου ευλογίαν, διατελώ.
 
Μετά τιμής και ευχών
 
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.