Ευχες στο νοσοκομειο Κομοτηνης απο τον Μητροπολιτη Παντελεημονα

Ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και δύναμη προς τους συνοδούς τους

Με κατάνυξη γιορτάστηκαν τα Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα, όταν μετά και τη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επισκέφτηκε το Νοσοκομείο για να ευχηθεί σε ασθενείς και προσωπικό.
 

Το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεώς μας, χοροστάτησε κατά την ακολουθίαν του εσπερινού της Δεσποτικής εορτής της ενανθρωπήσεως του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Κομοτηνής, Ενοριακού Παρεκκλησίου του Μητροπολιτικού Ναού Κομοτηνής.
 
Κατ’ αυτήν μίλησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Οικουμένιος Μαρκόπουλος, ο οποίος ανέπτυξε τη θεολογία  του φωτός της γνώσεως.
 

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου και ευχήθηκε στο πολυπληθές εκκλησίασμα.
 
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», όπου μετέφερε εγκάρδιες ευχές ανάρρωσης στους ασθενείς και δύναμης προς τους συνοδούς τους, ενώ προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου, τη Διευθύνουσα, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εξέφρασε τις ευχαριστίες όλων για την προσφορά τους στους ασθενείς και τη συμβολή τους στη διατήρηση του πολυτίμου αγαθού της υγείας.
 
Και του Χρόνου!!!Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.