Ευχες για ενα καλυτερο 2017 απο τον Δικηγορικο Συλλογο

Σε κλίμα σύμπνοιας έκοψε τη βασιλόπιτά του ο δικηγορικός κόσμος της Ροδόπης

Τη βασιλόπιτά του, με ευχές για ένα καλύτερο 2017 έκοψε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης στο χώρο του ισογείου του Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής. Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, μέλη του δικηγορικού συλλόγου, δικαστικοί λειτουργοί καθώς και δικαστικοί υπάλληλοι, που όλοι μαζί ευχήθηκαν για το νέο έτος.
 
Το φλουρί της βασιλόπιτας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης είχε τυχερό αποδέκτη την Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, η οποία έλαβε δώρο από το σύλλογο ένα κωνσταντινάτο.
 
 

Μητροπολίτης Παντελεήμων «Η δικαιοσύνη χωρίς φιλανθρωπία δεν μπορεί να υπάρξει» 

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, υπενθυμίζοντας πως «η δικαιοσύνη χωρίς φιλανθρωπία δεν μπορεί να υπάρξει». Για αυτό και τόνισε προς τους δικηγόρους πως ο νέος αυτός χρόνος θα πρέπει να κοσμείται από τα έργα μας και τη δική μας σοφία, ευχόμενος να φέρει υγεία, ευτυχία και δύναμη.
 
Υπενθύμισε όμως στους παριστάμενους πως τίποτα δεν έρχεται από μόνο του, με τους ανθρώπους να εργάζονται για τα καλά έργα «με τη χάρη του Θεού να τα επευλογεί ώστε τα ελλείποντα τα δικά μας να αναπληρούνται και τα ασθενή μας να θεραπεύονται».
 

Έτσι τους ζήτησε να αγωνίζονται για μια δίκαιη και όμορφη κοινωνία ανθρώπων, ο καθένας από τη δική του πλευρά και θέση, ώστε «μέσα σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που ζούμε, όχι γιατί έγιναν από μόνα τους δύσκολα, αλλά γιατί εμείς τα κάναμε, να βρούμε ένα άλλο βηματισμό και μια άλλη περπατησιά μέσα από την πίστη και την παράδοσή μας».
 
 

Γιώργος Κυμπαρίδης «Να έχουμε όλοι μας τη συνέργεια που απαιτείται ώστε να μπορούμε να προσδώσουμε το κύρος και τη σοβαρότητα στο χώρο μας» 

Την ανάγκη να κυριαρχεί η σύμπνοια μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στη δικαστική διαδικασία τόνισε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Γιώργος Κυμπαρίδης, εκφράζοντας την πεποίθηση πως αυτή την σύμπνοια μπορούν να έχουν οι τοπικές κοινωνίες.
 

«Η επαρχία, μπορεί να γνωρίζει ποιος είναι ο βηματισμός, μπορεί να διακρίνει το πόσο πολύ ανάγκη έχει ο άλλος τη παρουσία και τη βοήθεια του συνανθρώπου του, έτσι ώστε να μπορέσουμε πραγματικά να δώσουμε αυτή την πνοή που χρειάζεται η χώρα και αδυνατεί να προσδώσει η κεντρική εξουσία» σημείωσε, ευχόμενος να είναι όλοι ενωμένοι, για να ανταποκριθούν στις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.
 

«Τις καλύτερες ευχές μου, για υγεία και δύναμη, με πολύ μεγάλο σκεπτικισμό για όλους μας και τις πολύ δύσκολες μέρες που ξημερώνουν. Να έχουμε όλοι μας αυτή τη συνέργεια που απαιτείται, ώστε να μπορούμε να προσδώσουμε το κύρος και τη σοβαρότητα στο χώρο μας, ο οποίος σήμερα βάλλεται από παντού» σημείωσε ο κ. Κυμπαρίδης κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.