Ευχαριστιες προς Aegean για τη μεταφορα των μαθητων του 3ου Λυκειου απο τον Ν. Τσαλικιδη

«Φάνηκε αντάξια των προσδοκιών αλληλεγγύης»

Τις δημόσιες ευχαριστίες του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης προς τα στελέχη της Aegean, τον Γενικό Διευθυντή της Aegean κ. Στέφανο Σαδόπουλο και την υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος κ. Μαρία Σιδηροπούλου που τον επισκέφτηκαν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, για τη βοήθεια που πρόσφερε η αεροπορική εταιρία στην ασφαλή μεταφορά των μαθητών του 3ου Λυκείου Κομοτηνής που νόσησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα πίσω στα σπίτια τους.
 
Όπως σημείωσε, «για την ομαλή έκβαση των εξελίξεων και την επιστροφή των μαθητών με ασφάλεια στις εστίες τους καθώς και την αρμόζουσα περίθαλψη συνεργάστηκαν άπαντες οι φορείς της τοπικής κοινωνίας, συγκληθέντες σε έκτακτη συνάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ροδόπης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Η συλλογικότητα και ο συντονισμός της προσπάθειας για να επιστρέψουν οι μαθητές με ασφάλεια στα σπίτια τους τέθηκε σε προτεραιότητα, ενώ καθοριστική είναι η προσφορά της αεροπορικής εταιρίας AEGEAN AIRLINES και των εκπροσώπων της Σιδηροπούλου Ειρήνης και Σαδόπουλου Στέφανου , καθώς και της εταιρείας ΕΤΠΑ ΠΑΚΑΤΖΗΝ A.E.E.E. (ETPA Packaging) , που φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών αλληλεγγύης μειώνοντας τα έξοδα μεταφοράς και αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου το κόστος αυτό αντίστοιχα».
 
«Ως αντιπεριφέρεια Ροδόπης» συνέχισε «απευθύνουμε θερμό ευχαριστήριο πρωτίστως στους γονείς για την ψυχραιμία και διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν, καθώς και στους άμεσα ενεργούντες τοπικούς φορείς, βουλευτές κ. Ιλχάν Αχμέτ και κ. Μουσταφά Μουσταφά, Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜΘ κ. Παναγιώτη Κεραμάρη, διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης  κα Μαίρη Κοσμίδου, αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου Κομοτηνής, ιδιοκτήτρια του τουριστικού πρακτορείου που έφερε την ευθύνη μεταφοράς των μαθητών κα Χριστίνα Βεργίδου, και ευχόμαστε στους μαθητές ταχεία ανάρρωση».
 
Από την πλευρά του ο κ. Σαδόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Τσαλικίδη για την αναφορά της εταιρίας στη μεταφορά των παιδιών, τονίζοντας πως οι ίδιοι το θεωρούν υποχρέωσή τους, για αυτό και προσάρμοσαν το δίκτυό τους, ώστε να βάλουν ένα αεροπλάνο με περισσότερες θέσεις και έτσι με ένα τυπικό κόστος να εξασφαλιστεί ότι τα παιδιά θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Ευχήθηκε δε κλείνοντας να μην επαναληφθεί το περιστατικό.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.