Ευχαριστες αποφασεις περι ορκωμοσιων απο το ΔΠΘ

Στα τοπικά ΜΜΕ διαβάζετε συχνά, καμία φορά ίσως και κάθε μέρα, τα ρεπορτάζ που αφορούν στις ορκωμοσίες των διαφόρων Τμημάτων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Για όσους δεν έχουν προσφάτως βρεθεί σε κάποια εξ αυτών σίγουρα θα αγνοεί τα όσα συμβαίνουν πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα και τις «άνετες» πόζες των αποφοίτων, καθώς η πραγματικότητα εμπεριέχει αρκετό «στρίμωγμα», φωνές και πολύωρες καθυστερήσεις, τόσο για τους ίδιους τους αποφοίτους πόσω δε μάλλον για τις οικογένειες και τους φίλους τους που σπεύδουν να βρεθούν κοντά τους στην ιδιαίτερη και μοναδική αυτή στιγμή της ζωής τους και σε πολλές των περιπτώσεων λόγω συνωστισμού περνούν «δια πυρός και σιδήρου».
 
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση λοιπόν, και εμείς ως δημοσιογράφοι που τραβάμε τα πάνδεινα για ένα σωστό ενσταντανέ, υποδεχτήκαμε την απόφαση του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ, όπως αυτή διατυπώθηκε δια στόματος του κοσμήτορά της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών κ. Κωνσταντίνου Χατζόπουλου, για την καθιέρωση τριών ορκωμοσιών τον χρόνο, με λιγότερους αποφοίτους σε κάθε μία εξ’ αυτών.
 
Φαντάζομαι ευχάριστα νέα για το σύνολο των «συντελεστών» των διοργανώσεων αυτών, από τους καθηγητές και τους αποφοίτους, τους συγγενείς και φίλους τους μέχρι τους δημοσιογράφους αλλά και τους φωτογράφους που επίσης καταβάλλουν τις μέγιστες των προσπάθειών τους!
 
Να προτρέψουμε και το σύνολο των υπολοίπων σχολών του ΔΠΘ να πράξουν το ίδιο; Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.