«Εδωσαν τα χερια» ΑΥΓΗ Ε.Π.Ε. – TOYOSHIMA

Συμφωνία για την απορρόφηση του βαμβακιού της Ροδόπης μεταξύ της Θρακιώτικης εταιρείας και του ιαπωνικού εμπορικού οίκου

Στο κλείσιμο μίας πολύ σημαντικής συμφωνίας για τους βαμβακοπαραγωγούς της περιοχής και όχι μόνο προχώρησε χθες η εταιρεία ΑΥΓΗ Ε.Π.Ε. που εδρεύει στην περιοχή της Μελέτης στην Κομοτηνή και δραστηριοποιείται στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την παγκοσμίου φήμης και βεληνεκούς εταιρείας TOYOSHIMA.
 
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της εταιρείας TOYOSHIMA που εδρεύει στην Ιαπωνία και διατηρεί παράλληλα γραφεία σε όλο τον κόσμο (Η.Π.Α., Βραζιλία, Γαλλία, Ιταλία, Κίνα κ.α.) κ.Ryota Karube βρέθηκε στην Κομοτηνή και επισκέφτηκε εκκοκκιστικές μονάδες της περιοχής, μεταξύ των οποίων και η ΑΥΓΗ Ε.Π.Ε., η οποία και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξαγωγών στην Ελλάδα, εξάγοντας εκκοκκισμένο βαμβάκι σε παγκόσμια κλίμακα.
 

Κατά τη συνάντηση αυτή οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την πώληση από πλευράς της ΑΥΓΗΣ Ε.Π.Ε. μίας μεγάλης ποσότητας βάμβακος στην κολοσσιαία εταιρεία του εξωτερικού, που από μόνη της αποτελεί μια αξιοσημείωτη και σημαντική αγοροπωλησία βάμβακος μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας.
 
Σε αυτή συνέβαλλε τα μέγιστα και η 16χρονη και πλέον πορεία της ΑΥΓΗ Ε.Π.Ε., στο χώρο της εκκόκκισης και εμπορίας βαμβακιού, η οποία χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, συνέπεια και αρτιότητα στο σύνολο των δραστηριοτήτων της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.